fredag den 10. december 2010

Blogtræf med besøg fra Grønland

I går havde jeg den store fornøjelse, at være til blogtræf hos en dejlig kreativ dame og hendes mand, på deres husbåd "RAGNA" i Københavns havn. De bor til hverdag på Grønland, men var nu "hjemme" på båden og havde lige overskud til, at se en håndfuld blog venner. Vi blev trakteret på fornemmeste vis, med godbidder fra det kolde nord, vin og kaffe. Jeg kendete på forhånd kun to af de fremmødte, men lærte jo på kort tid de andre nærmere at kende. Det var snakkesalige mennesker, så der var hurtigt gode meningsudvekslinger over bordet. en rigtig dejlig aften, som helt sikker lagde grunden til nye dejlige venskaber, her i blogland, men meget sansynligt også senere, ved kommende arrangementer, hvis ikke jeg tager fejl.
Begynder at rumstere med en ide`om et kommende blogtræf i Englegårds regi, her, der eller et tredie af de steder jeg opholder mig.
Efer den hyggelige aften, ventede en lige så UHYGGELIG køretur hjem i det spejlglatte føre. her er sne og is OVER ALT.
lige nu er jeg for mit eget vedkommende ligeglad med røret, for mit program står på DANS, DANS og MERE DANS. Der skal øves og terpes. ALLE mine danse skal friskes op og findes frem fra hukommelsens tåger. De skal være klar til mandag, hvor jeg skal filmes i alle de danse jeg har lært. Kameraet er et fantastisk redskab til den slags. Hid til, har jeg beskrevet ALLE trin og bevægelser i min "dansebog", så jeg kunne læse op når en dans skulle bruges. Nu skal jeg have dem alle på DVD og det er jo unægtelig noget smartere. Jamen det er jo bare at gå til den fra en ende af. KLAR, PARAT, DANS. NU!

2 kommentarer:

 1. Tak for hyggeligt samvær i Torsdags Stella, sikke nogle dejlige værter Dorit og Klaus er, så er det ikke noget problem at vi ikke kender hinanden i det daglige, og snakken gik da også lystigt, det må kunne lade sig gøre at ses igen på et eller andet tidspunkt.
  God Søndag.

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde Michael.
  Ja det var da en rigtig dejlig aften. Jeg har været til et enkelt blogtræf før og der gik snakken også med det samme på kryds og tværs.
  Også god Adventssøndag til dig

  SvarSlet