lørdag den 25. december 2010

GAVER FOR ALLE SANSER


Jeg er simpelthen blevet SÅ begavet og endda rigtig godt begavet.
Dejlige dufte og cremer sætter jeg altid pris på. Luxus til hverdagen. De gode bøger, som bare bliver slugt og som jeg glæder mig til, at tage hul på, måske først på turen til Thailand, måske før. Den helt sprit nye, lige fra trykken af Maria Sander om Jean Voigt, glæder jeg mig rigtig meget til, da jeg satser på hendes foredrag d 24.1. Film, denne gang om det ustyrlige legetøj, bliver sjov at underholde mig med. Mere om Maria Magdalene, som jo er MEGET spændende læsning, ikke mindst med Lars Muhl ved pennen.
Min håndled er der tænkt på i stor stil, med hele to armbånd i læder og fine uldkugler og hele to dejlige håndledsvarmere. Se også lige kukkeuret og Amalienborg. Flotte  glas"kugler" fra min veninde, som altid er hot med spas og sjove indslag.
Jeg vil glæde mig til at finde nye opskrifter/inspiration i Meyers ALMANAK. En ordentlig moppedreng som lover godt.
Små fine rammer, med billeder af de smukkeste og dejligste piger jeg kender. Hvis blikke kunne slide, ville de billeder hurtigt være udtjente i min nærhed.
Sidst men slet slet ikke mindst er der LEGETØJ! Det legetøj som jeg længe har ønsket og nu endelig har fået. SUPERLINSEN, som skal have sin ilddåb i Thailand, hvor jeg skal sidde på dækket af en flodbåd i FEM dage og bare finde det ene gode motiv efter det andet i den forbi glidende jungle. Der vil jeg eksperimentere og lege og blive bedre og klogere på linsers kunnen og begrænsninger.
Som sagt, jeg er blevet begavet ud over det forventelige. Tænk at kende så mange rare og kærlige mennesker, som gør deres bedste for, at give mig det bedste af det bedste og lige det, som de mener jeg vil blive aller mest glad for og de har alle ramt plet inden for hver deres felt. TAK TIL ALLE!

3 kommentarer:

 1. Happy New Year!!
  New Year's 2011 Fireworks Celebrations Around the World
  http://fireworks2011.blogspot.com/
  Demo on YouTube
  http://youtu.be/yiPvT_nhHt8?hd=1

  SvarSlet
 2. Kære Stella.
  Hvor er det nogle flotte gaver du har fået, dejligt at få lov at kigge på... Og så er jeg lidt misundelig over, at du kan lave alt det der "fansy fotosjov", jeg ønsker mig et kursus.
  Glæder mig til at komme nytårsaften, jeg er begyndt at "spegunere" på nytårsønsker/tanker.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 3. Sussi.
  Du skal gerne få et kursus af mig.
  Godt at begynde at tænke på såvel egne ønsker, som ønsker for andre

  SvarSlet