onsdag den 1. december 2010

Kalender travlt

Så er det bare om at komme ud af sengen. Nu er det endelig december og der er nok at se til. Kalender lyset skal tændes og kalenderne skal åbnes. Først den fra min mand. I dag var der et sødt hjerte med et hjemmelavet digt/rap, som handlede om, at jeg skulle have en skrabekalender og den skulle jeg selv finde. Er nu fundet, den lå under min pc. HYGGELIGT. Et juletræ skrabede jeg frem, så nu mangler jeg bare ni før den store gevinst. Det virker jo let nok. Så er der vores lokale fodboldpigers skrabekalender. Igen et juletræ. Høj høj hvor det går. Og så til Karen Klarbæks kalender. Sikke en sød ide´og hold da lige op for et kæmpe arbejde som ligger bag. Jeg elker julekalenderspænding. Bliver aldrig for gammel til det, så den her måned er da lige mig.
I dag er planen en laaaang køretur på det sydlige sjælland. Ud med julekurve og hilse på og ønske GOD JUL til glade mennesker.
Efter planen, vil jeg slutte med en kop kaffe i min venindes butik i Faxe Ladeplads, igen for at hilse på og ønske GOD JUL, men også for, at bytte julegaver med hende. Når man har butik, er december cirka den travleste måned og man kommer ingen steder selv, så hende ser vi desværre ikke mere til vores julehyggedag.

2 kommentarer:

  1. Det lyder super hyggelgt med en julebutik ;o))

    Har du flere julestrømper fra Maileg og i så fald i hvilke farver?

    Kunne du evt. sende dem - bor nemlig i nordjylland ;o))

    SvarSlet
  2. Jeg har hvid og blå. Kan sagtens sende. Skriv en mail hvis du beslutter dig: englegaarden@hotmail.com. Overvej om der er andet du liiige skal have nu hvor det er til halv pris.

    SvarSlet