mandag den 27. december 2010

Så tager vi hul på DEN STORE HEMMELIGHED


Min mellemste søn skal giftes. Jeg har vidst det gennem et stykke tid, men der var mange ting som skulle på plads før vi gik helt amok med det glade budskab. Den kommende brud er fra Polen, så der var også lige nogle formelle ting, som skulle på plads.
11 Januar på Køge rådhus. Han har spurgt om jeg vil være hans vidne. OM JEG VIL?????Hvad tror I?
Brylluppet bliver intimt og hyggeligt med de nærmeste fra begge familier og lidt venner. Sommeren vil så byde på  en større fest. Lige nu, er der travle planer og nok at se til, da de lige har købt lejlighed i København, så der er nok at se til.
Han er bare en sej fyr min dreng. Tidligere på året, var jeg med ham til udredning på sygehuset, hvor han fik en af de værste diagnoser man kan få: Sclerose. En sygdom, som jo desværre er uhelbredelig og ikke mindst meget uforudsigelig. De fleste af os, har nogle meget triste billeder på nethinden af den sygdom, men heldigvis, er det også en af de sygdomme, som der forskes RIGTIG MEGET i. Man er heldigvis de sidste år, nået så langt, så man med ret stort held kan forebygge de grimme atacks, enten formindske skadernes omfang, eller og i de fleste tilfælde, helt stoppe dem. Det kræver så, at man, som i min søns tilfælde, skal stikke sig selv en dag hver uge. En kæmpe psykisk overvindelse, som virkelig kræver stor psykisk bearbejdning. Det arbejde har han på flotteste vis valgt at gøre. Han har taget kampen op og valgt at leve MED sin sygdom, UDEN at lade den være styrende for hans liv og lykke. Det bliver jeg meget rørt, stolt og ydmyg over for. Man skal BÅDE turde være følsom, se sin skæbne i øjnene OG være stædig og handlekraftig på en og samme tid og DET er han.
Jeg glæder mig SÅ meget til 11 Januar. Jeg skal tage mig sammen den dag, for ikke at revne midt over af lutter stolthed.
Nu ved i det! Var det ikke bare spændende?

3 kommentarer:

 1. TILLYKKE med det.
  Sikke en dejlig historie - trods det triste. Fantastisk som din søn tackler det - men uden at kende dig mere end en kort aftenstid, så tror jeg også, at han har en fantastisk mor! Og det betyder o alt at have en familie, som bakker op, og have en god psykisk ballast med sig.

  SvarSlet
 2. Nååååh det var det, der var hemmeligheden ;)
  Kæmpe tillykke med fætteren.
  Når du ser ham, må du gerne bringe det videre ik'?

  Tak for julegaven. De er simpelthen så fine de bøger.
  Lige en skitsebog til Kris.
  Det kan hun jo altid bruge ik?
  Og så øko farver.....hehehe.
  Perfekt!

  See You!

  SvarSlet
 3. Fru Olsen: Tusind tak for de søde ord. Man ved jo aldrig om det er ok hvad man har gjort, før det står sin prøve. Ja han er en stærk og sej fyr.

  Kristine:
  Tak, jeg sender gerne hilsnen videre.
  Velbekomme. Regnede også med at du altid kunne bruge en lækker skitsebog, til tegninger og notater. Og farverne var bare som et lille tilbehør.
  Fortsat god jul.

  SvarSlet