fredag den 21. januar 2011

Godt begyndt er halvt fuldendt

siges der jo og jeg begyndte dagen i dag rigtig godt og meget fornuftigt med

ZALSAIROBIC for fuld blæs, oven i købet på cykes frem og tilbage. Så er bunden jo lagt til en vellykket aften. Jeg skal til


JULEFROKOST.
I mange år, har jeg holdt julefrokost med en god massage veninde. Vi har begge været selvstændige i mange år og sådan et enmands/kvindes firma, giver jo ikke den helt vilde julefrokost. Man er dejligt fri for de moralske tømmermænd med hensyn til, hvad det nu lige var man fik fortalt chefen under den meeeget dybe samtale, utroskab og senere spekulationer om, hvorvidt det nu er jørgen fra lageret, som er far til ens ventende barn, eller måske afdelingslederen man skal i retten med. På den måde er det jo fantastisk med eget firma uden ansatte, men det kan nu også være lidt kedeligt, kun at flirte med sig selv en hel aften og sildeplatten bliver også let lidt tør i løbet af aftenen, når man kun har sig selv at skåle med. Til gengæld ved man med sikkerhed, at det er ens egen røv, som man har en kopi af i sin taske og det er faktisk rigtig rart at vide.
Anita og jeg slog os derfor sammen for snart mange år siden og venter hvert år, til rusen har lagt sig og vi trygt kan vove os ud i det vilde natteliv. Hvis jeg skal holde mig til den (kedelige) sandhed, så bliver vi hverken fulde eller befamlet af andre mænd, men "bare" i godt humør og mætte af god mad og dejligt selskab.
I aften skal vi nyde Horizonten på Køge havns gode mad. horizonten er en meget lille, men meget hyggelig restaurant, hvor mand og kone (begge kokke) kokkererer og serverer og kræser om de få gæster som er der ad gangen og så laver de ekstrem skøn mad.
Jeg ser frem til en dejlig aften og bagefter en god weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar