lørdag den 22. januar 2011

HVORFOR???????

Hvorfor samler næsten alle mennesker på et eller andet?
Hvorfor har de fleste af os, en eller anden ting vi næsten altid køber?
Og HVORFOR er der nogen af os, som bare har det med, at få samlet ALT muligt mærkeligt og ALTID først opdager de sindssyge bunker der hober sig op, når de har hobet sig op i helt vilde bunke størrelser?Og hvorfor edr det altid et KÆMPE PROJEKT, at tage sig sammen til, at rydde alvorligt ud i de forbandede bunker? Og hvorfor er det bare SÅ SKØNT, når de elendige bunker endelig er kommet af vejen? Og hvorfor er jeg SÅ NAIV, at jeg gang på gang, lover mig selv, at sådan skal det ALDRIG være igen og at jeg fra nu, feks ALTID vil stryge tøjet efterhånden, og ALDRIG MERE lade en bunke med ustrøjet tøj vokse sig meter stor. hvad sker der for mig, eller hvad er det lige der netop IKKE sker gang på gang?
Hvis jeg sådan helt nøgternt skal svare på, hvad jeg samler på, må svaret blive IKKE NOGET. Jamen hvad foregår der så med alle de serie agtige samle bunke ting i mit hjem og alle andre steder hvor jeg færdes, for det sker jo også i Ribe og i mit sommerhus, tja og vist også lidt i min klinik og mit lager og kælderen og garagen og og og. Mon ikke bare det er sådan jeg er og mon ikke bare det vil fortsætte resten af mit liv og er det i øvrigt ikke ok, når jeg selv rydder op og trods alt sorterer i galskaben en gang i mellem????????

2 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Herligt der er andre end mig, der lider af "samle-til-bunke syndromet".
  Jeg er én af dem, der har utroligt svært ved at sortere papirer og sætte i mapper - men når det sker én gang om året, er det besværet værd at bruge nogle timer på det.

  Et andet syndrom jeg lider af, er at jeg ikke nænner at skille mig af med ting, tøj m.m. Man ved jo aldrig, om det lige er den bluse, den dims man kommer til at mangle på et tidspunkt.

  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. Ja, det er jo det, som Sussi sier, at MAN VET JO ALDRI.... Jeg tenker alltid at akkurat DENNE tingen kommer jeg sikkert til å få bruk for en gang, eller noen jeg kjenner kan få bruk for denne tingen, eller den kan bli veldig verdifull en gang i fremtiden og da kan jeg selge den og bli veldig rik...
  Det er bare et problem: Når jeg har bruk for akkurat denne tingen (noe som desverre må innrømme nesten aldri hender) kan jeg ALDRI klare å finne den.
  Ja - Slik er mitt liv.

  Hilsen Fama

  SvarSlet