tirsdag den 15. marts 2011

TROLDMANDENS VÆRKSTED

Sådan føler jeg det altid, når jeg besøger min ældste søns arbejdsplads. Et restaurant køkken er bare fyldt med ting i en noget større udgave end ens eget og ofte på mindre plads. Hvordan fanden får de lige de der retter til at være færdige lige netop når det passer os andre at kigge ind????? de ved ikke engang at vi kommer og slet ikke hvad vi vil spise. Den timing lærer jeg ALDRIG at forstå.

LE CHEF!


Lidt stemningsbilleder fra køkkenet på CAP HORN I NYHAVN!






Her kunne man jo nemt nyde en god frokost eller middag ( se lige spisekortet)

Fisk, både i loftet og på menuen.

Nyhavns stemning.

Inden længe, vil jeg sidde her og nyde en god frokost inden en kanaltur.......hmmmm eller hvad med søndags brunch med jazz......................hmmmm eller en kanaltur og SÅ en lækker middag i Nyhavns aften stemning. Åh, det kan være svært at vælge.

2 kommentarer:

  1. Ja, du har ret...der er ikke noget som stemningen på Nyhavn....uanset tidspunket!
    Tror da vi skal prøve Cap Horn næste gang ;-)

    SvarSlet
  2. Det kan i mere end roligt gøre. Rigtig lækker mad og ok priser. Også gode Brunch og om søndagen med Jazz

    SvarSlet