tirsdag den 31. maj 2011

Bikiniklar

Hvis bikiniklar betyder, at være så klar motorisk, at man overhovedet er i stand til, ved egen hjælp, at iklæde sig en bikini, jamen så er jeg helt klar. hvis det handler om, at kunne passe den/de bikini, som ligger i skabet og måske(?) passede sidste år, jamen så er jeg også klar, men hvis bikiniklar=smækkerlækkerbikinibabetrimmetogiformklar så er svaret desvrre  et klart og ret så rungende NEJ. At jeg jo nok aldrig bliver det og at naturens listige indgriben sætter nogle spor og modarbejder mini planer og helt ærligt og indrømmet, forvrænger min realitets sans, får mig ikke til at give op. Jeg giver figuren og bikiniformen kamp til stregen hver eneste dag og er klar til at arbejde hårdt for sagen. Men et er det hårde arbejde og den sunde kost (og en god portion arvemasse), noget er de små fif og triks vi kan benytte og som jeg ikke kan se nogen som helst grund til ikke at ty til. Her er vi jo så forskellige. Nogen gør intet, nogen lægger sig under skarpretterens laserslebne kniv og lille støvsuger, nogen går detox vejen og andre bruger bare i flæng de små fiduser og hjælpemidler som ligger og frister i handelen. Der er jo ting så uskyldige som the, som oven i købet skulle give slanke lår. det virker desværre ikke på mig. Der er mælkebade, tænk bare på Kleopatra, spaghetti, som Sofia Loren påstår, at hun kan takke for sin gode figur. Der er shape undertøjet, som snart sagt sælges på hvert gadehjørne og så er der ANJOS CELLUITECREME.


den havde jeg næsten glent. Prøvede den for nogen år siden, hvor jeg faktisk blev ret tilfreds med resultatet. Opstramning, glattere hud, formindskning af strækmærker OG nogle centimeter slankere lår.
Min gode veninde her i Ribe, har været "model" for firmaet gennem flere år og får derfor nogle gratis flasker hvert år når kontrakten fornyes. Hun er gravid i år og ønsker ikke at påføre sig de skrappe dråber og derfor, er jeg nu den glade ejer af hele to flasker, som jeg fra i dag, vil smøre lår, mave og bagdel ind i hver morgen og aften. Jeg advarer lige med det samme, vent med påsmøring til EFTER motion, da cremens varmende effekt går helt amok ved varmepåvirkning indefra. Så har jeg advaret OG start med et tyndt lag og se hvor meget du kan trække. Der er kradsbørstige sager(naturlige) i produktet.

1 kommentar:

  1. Hmm hvor kan de flasker købes? For hvis du mener det virker, så må jeg prøve :)

    SvarSlet