tirsdag den 10. maj 2011

Den rigtige rækkefølge

er meget vigtig, netop i dag, hvis dagen skal blive god, så jeg starter fra en ende, den ende, som jeg helst ikke gad starte med, men nu er det nu og det kan ikke diskuteres. Celleprøve, igen, igen og åhhhhh hvor jeg hader det, lige så meget som jeg syntes det er noget af det vigtigste man overhovedet kan få lavet. Sølle max fem minutter om året, når det går glat og uden forandringer, for så kommer der mere til, af både angst og smerter. Forebyggelse er godt og jeg glæder mig over, at bo i et land, hvor vi også prioriterer kvinders liv og prøver at forebygge alt hvad vi kan. Min gode gamle læge, er en af de mest omsorgsfulde af slagsen, men alligevel.....rart bliver det vist bare aldrig. Jeg skal også lige have en status på de sidste frøver og lungefunkionstest. SPÆNDENDE.
OG SÅ........skal spændingen udløses. Den første person, som træder ind i mit hjem i dag, får den store ære, at trække vinderen i min give away. Glæder mig til at glæde en anden. Held og lykke!
En god arbejdsdag venter forude, sammen med mere Zumba og en dejlig kvindes fødselsdag.
Har lige besluttet, at mens lægen passer sit i den ene ende, vil jeg tænke på de nye dansesko i den anden ende.


2 kommentarer:

  1. Nååh Stella, der kom et par røde sko med prikker med hjem til DK. Jeg må da vist en tur til Sevilla efter et par kusiner;)

    SvarSlet
  2. Tag endelig der ned Anette, men vent til næste års Flamenco festival. Det vil du kunne lide.

    SvarSlet