lørdag den 7. maj 2011

EN´ PÅ OPLEVEREN

Det må man altså sige. Denne by og navnligt i denne uge, har virkelig leveret varen i form af godt sommer vejr, smukke omgivelser, venlige mennesker og hele to store arrangementer i samme uge. Her er både Flamenco festival og tyrefægtning festival og begge er godt besøgt. Vi er ikke til tyrefægtning, men vi både ser og hører et og andet og mange mennesker strømmer til. jeg har bemærket det før, men oplever det igen, det er bare som om, at spanier er venligere end så mange andre, sådan i grundtonen på en eller anden måde. For eksempel oplever jeg dem som generelt meget mere behagelige end Italienerne, især Rom og romere. Her er bare dejligt og hele vejen igennem er der er god stemning.
Folk er glade, der er liv på gader og stræder og højt humør og overskud.
Det eneste jeg kan komme i tanke om at klage over, er internetforbindelsen, som var lovet i lejligheden. Nettet lever simpelthen sit eget stille liv her i området og gør, at mine billeder tager al for lang tid at at arbejde med. Jeg tager billeder hver dag, mange billeder, billeder af stort som småt, som jeg jo gerne vil vise, men det må bare vente lidt endnu. I morgen er afrejsedag. Og rejse det skal vi, fra tidlig til silde. Vi skal mellemlande og inc tidsforskel, bliver det en meget lang dag. vi væbner os med bøger, strikketøj, kaffe, frokost og åbne sind og øjne og så går det jo nok.
I aften skal vi til stort Flamenco show med tapas og vin. Det ser vi frem til med spænding.
Jeg har købt et par billige Flamenco sko, bare sådan til sjov og en lang, rød kjole med mega vidde. Jeg skal ikke igang med dansen selv, men ser nogle muligheder i kjolen. Med det rette tilbehør syet på, kan den få en fremtid som mavedansekostume til "pænt" brug.
Nu skal der opleves. Vi har stadig en god dag og dejlig aften foran os og DET skal bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar