mandag den 30. maj 2011

Jo tak, det vil vi meget gerne

og endda med rigtig meget glæde og stolthed. Tænk at de gider at invitere os.
Vi er inviteret til barnedåb. det er længe siden vi sidst har været til sådan en og havde jo slet ikke regnet med, at vi skulle deltage her. Men det skal vi og vi glæder os.Barnet er min nevøs lille dreng og drengens navn skal være Niels. Et dejligt navn i mine ører, jeg har nu tilbragt tyve år i samme ægteskab med en navnebror. det er nu slet ikke min mand som ´drengen bliver opkaldt efter, men efter den lilles farfar, som også er min bror. Min eneste bror, som desværre døde, ganske tidligt, treogfyrre år gammel, efter frygtelige tider med sygdom. Jeg har fire søstre og vil ikke undværre en eneste af dem, men det var et stort tab, at miste sin eneste bror. Han var jo, bare via sit køn, noget specielt for mig og helt sikkert for vores "flok". Som sagt måtte vi tage afsked alt for tidligt og især, for ham, alt fortidligt fra hans tre børn, som alle forældre nok alt for godt kan sætte sig ind i, er det værste vi kan blive nødt til.
Ikke sjældent, faktisk meget ofte, sender jeg ham en tanke (besked), når jeg HELDIGVIS får lov til, at følge hans børns udvikling, gøren og laden. Han har bare nogle af de sejeste og dejligste børn han kunne have ønsket. Jeg bliver bare så stolt, også på hans vegne, når jeg ser, hvad de hver især har formået ind til videre. De besidder allesammen hans sejhed og ukuelighed (de har altså også en mega sej og dejlig mor) og viljen til at gå efter målet og arbejde hårdt for det.
Derfor er det med ekstra stor glæde og stolthed, at vi takker JA til invitationen. Når jeg tænker på den lille fyr og ham som desværre må gå glip af så meget, bliver jeg altid meget rørt og berørt og får gåsehud på hele kroppen. Sådan en barnedåb vil sætte kropsbehåringen på en hård prøve og måske trække lidt i tårekanalerne.


1 kommentar:

  1. Hmmmm.......... det gjorde dit indlæg så også lige formig ;)

    SvarSlet