lørdag den 4. juni 2011

Sikke en dag.

Min fødselsdagsgave skulle jo indløses i går. Frokost i København. den valgte vi at tage hos sønnike i Nyhavn. Hyggeligt lige at hilse på den altid arbejdende søn, skøn frokost, dejlig Rose´vin, den vildeste sol bagende på kroppen og det mest fantastiske selskab. silje er altid en fornøjelse at være sammen med. Fyldt med sjov, storsind, rummelighed og ikke mindst ærlighed. der var meget som skulle samles op. Sjove ting, men desværre også problemer, hvor alt ikke lige går som man kunne have drømt om og ikke mindst det aller sværeste. En fælles veninde, mest Siljes, lige fra anden klasse, er alvorlig syg. Meget alvorligt og for den danske lægestand uden håb. det er nærmest ubærligt, sygdommen i sig selv, med de forfærdelige smerter og forandringer som følger med. Ubærligt at stå i så håbløs en situation, alene om en datter som bare er alt for ung til, at miste det menneske som står hende aller nærmest. Ubærligt forældre, som vil give hvad som helst for at redde deres datter og som står i det vel værste scenarie for alle forældrer, at miste sit barn, eller bare at se sit barn sygt.
Hvor pokker får et så plaget menneske sit håb fra, sin tro og tillid og kræfterne til, ikke at give op, men finde nye muligheder og orke at kæmpe for dem??????Man fatter det ikke og kan kun blive stolt over, at kende et menneske som er SÅ stærk i såvel tro som i vilje. Vi andre kan bare se på, håbe og ønske og krydse fingre for, at hun når til Tyskland og at der findes de muligheder som hun så meget håber på. trods den høje sol og blå himmel, lurede der desværre hele dagen en sort sky over vores hoveder. Sygdommen var hele tiden i vores tanker og samtale, men også håbet og et fælles ønske.


En af VERDENS BEDSTE KAFFE, måtte vi jo lige have på Esplanaden. Et bæger af de fine lyserøde med kaffe to go.

Endnu engang gik jeg forgæves til ROYAL CAFE´. Denne gang kom vi lige til lukketid, men vi kunne da lige sidde i gården lidt, og nyde den lune aften.

og de meget smukke og dekorative indslag med blomster på anderledes måder. En Orkideh i et træ.....

eller på toppen i en Husfred.......

Troldhassel med sjove kugler i ranker


Hvad er det mon for nogle vækster?

På strøget (i Tivoli og Kgs Nytorv) stod smukt dekorerede elefanter.PLINT på Købmagergade leverede igen i år mit voksdug til havebordet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar