søndag den 24. juli 2011

Hvad rimer på regn?

Jeg er absolut ikke med på det hold (endnu) som mener at den danske sommer forsvandt i barndommens evige solrige dage. Vi har masser af dejligt vejr og regn skal der også til og to dage er jo ikke = dårlig sommer/våd sommer/altid regn/aldrig sol i danmark.
Jeg hygger mig såmænd udmærket med min bog og mit strikketøj og ikke mindst min radio, som holder mig opdateret om lidt af hvert.
Det værste ved regnen, er bivirkningen, kulden som sniger sig ind i mit lille sommerhus og mine bare ben i shorts, som jeg stædigt iklæder mig. I går frøs jeg med anstand, hvilket vil sige rystelser og blå læber. SÅ var det altså tid til, at finde på noget sjov. PALADS, blev vi enige om. Hev en Niece med på tur og kastede os i biffen for at nyde Johnny Depp/Jack Sparrow. Den id havde rigtig mange andre også fået, så for første gang i mit voksenliv, sad jeg på første række. ADVARSEL! Gør det aldrig. Av min nakke, ben, ryg, hoved og øjne. Det er trods alt for tæt på, selv for Johnny/Jack og Pennelope, som ellers er både yderst seværdige, morsomme og rappe med et sværd.


Bonusinfo: Vogt dig for Havfruer. De er simpelhen dødsensfarlige. Smukke som bare fanden, men den visse død. Men hold op hvor svømmer sådan nogle pigebørn godt og hurtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar