tirsdag den 19. juli 2011

Søster dag.

Der er ret langt mellem, man nyder godt at mit selskab på en strand. Har aldrig rigtig haft temperament til at ligge mere end et kvarter på et tæppe lige midt på en sandørken og glo ud i luften.
I dag blev jeg lokket/inviteret af min søde søster, som stod for hyggeligt selskab og bød på både kaffe og frokost. Senere stødte en kær Niece og hendes mand og datter til. Jamen så giver det jo pludselig mening at ligge og flyde i Guds gode natur men man bliver underholdt og serviceret på bedste vis.

En times kørsel gennem landskabet og pludselig øjnes vand......


Over broen som heldigvis var nede.

Blåt flag og livreddere.

Og JO, jeg HAVDE solcreme på.........men JA solen var hidsig og JA jeg lå for længe og JA gu brænder mine lår nu....... og hvor kommer det hvide håndaftryk lige fra???????

Det er vel ikke en af Baldonis slemme drenge som havde sneget sig lige lovlig tæt på?
Et øjeblik overvejede jeg i øvrigt at søge job som cirkusprinsesse, hvis Baldoni stod og manglede.


En lille gåtur over broen


Til det berømte og meget roste røgeri. Der kom både ferske og røgede sager med hjem.


Tak til søster for en helt igennem dejlig dag ved sand og vand. Jeg er frisk på mere når lejlighed byder sig. Tror faktisk at jeg sover rigtig godt i nat, hvis de røde lår giver lov.

4 kommentarer:

  1. uhhh, min barndoms sommerdestination :) skønne karrebæksminde. Specielt Martens Røgeri der har jeg brugt meget tid, min farfar hjalp til der og jeg var tit med. Jeg bliver vidst også nødt til at tage på udflugt snart. :)

    SvarSlet
  2. Det sku du gøre Maria. Skøn strand og så er der jo bare rigtig dejligt i Karrebæksminde.

    SvarSlet
  3. Martens er det absolutte bedste røgeri, deres varmrøgede laks fås ikke bedre. Karrebæksminde er helt speciel på mange måder ;-) Ikke mindst når to søstre og en niece indtager stranden1

    SvarSlet