fredag den 29. juli 2011

Susanne Lana

Tænk engang, at Susanne Lana bare synger på Bakkens  Vin &Ølgod, HVER dag hele sommeren. Femogtres er hun blevet. Hvordan bærer hun sig ad, med hver dag at stå på samme scene og synge stort set de samme sange, mens hun smiler til endnu et halv snaldret puplikum som vælter rundt på gulvet. I går spurgte hun om der var ønsker og det mest begavede svar var "Noget med Kim Larsen"? Hmmmm ligner de to lige hinanden særlig meget, eller deres stemmer for den sags skyld. Der må vel være dage, hvor konen bare hellere ville blive hjemme i sofaen og smække stængerne op, mon ikke?


Det samme må vel ske for folkene bag Cirkusrevyen, men heller ikke her mærker man den mindste smule træthed. Her er fest og farver over hele linjen. Igen i år, er Ulf fantastisk som Dronning Margrethe.


Det er let at lade sig underholde, når dem der står bar gør det med så sikker hånd og overbevisning som der. Her er nogen som brænder for deres job, såvel i Revyen, som Susanne Lana.

3 kommentarer:

 1. Ang. min giveaway.
  ROLIG STELLA - DU ER MED :D

  SvarSlet
 2. Tjae...måske ønsker tror hun bare, at hun stadig er 25? ;-)

  Nej, jeg så hende faktisk for en 12-14 år siden, også på vin-& Ølgod, og undrede mig over, hvor fanden hun fik al den energi fra....jeg vil gerne have lidt af den!

  SvarSlet
 3. Tak Anette, alt andet var da også nærmest at betegne som en katastrofe.
  June. Absolut NEJ til det første. Hun giver sig hverken ud for at være mere eller mindre end hun er. Er vist bare glad for at synge. Er prof og ja, så er det vel også hendes job og levebrød.
  Enig til det sidste. Hun har faktisk en kanon energi og en engels tålmodighed.

  SvarSlet