tirsdag den 23. august 2011

Den kollektive bevidsthed.

Man kan sommetider undre sig over, hvordan en ting pludselig bliver populær eller direkte moderne. Du har feks fundet det mest geniale og meget personlige navn til dit barn. Du siger det bare absolut ikke højt, for du vil have det for dig selv. den dag starter i børnehaven, undres du over, hvordan i al den videste verden det kunne lade sig gøre, at SÅ mange mennesker har stjålet din gode ide´. Nu må din helt spicielle unge med det helt unikke navn, slæbe videre med et H, K eller andet bogstav i enden, hvis ikke de andre børn bare vælger at kalde ham/hende noget de selv finder på. Du undres.
Eller alle os, som ikke gider den moderne røde farve og meget hellere vil sy og strikke vores tøj selv og bare falder for en helt speciel farve, som INGEN andre bruger, lige ind til den dag du dukker op med den knald gule cardigan og opdager, at hver en modeshop med bare en smule respekt for sig selv og andre, har hele bøjlestangen fuld af gule fristelser. Du undres.
Eller som nu, efter mere end et års stilhed på min hjemmeside www.engle-gaarden.dk begynder ordrerne pludselig at tonse ind, på min totalt geniale, 100% håndlavede, meditationsskammel. Fire ordrer på to dage, er sku ingen helt tilfældighed. Jeg undres, men glædes.


I min verden er der ingen tvivl. Det er den kollektive bevidsthed som spiller ind. Den samme ting får energi fra flere mennesker på en´og samme gang. En ide´, et behov, en følelse næres og får liv. Faktisk ganske enkelt.Feks omkring skamlerne, tænker jeg, at energien aktiveres nu, hvor aftenskolerne igen åbner op, Yoga er blevet populært, her er der også meditation, nogen har svært ved, at sidde i en behagelig stilling, lærerne taler om meditationsskamler, folk går på nettet og henvises til min side. Hokus Pokus. Enkelt og meget interessant. En enkelt ide´fører altid noget andet med sig, når den gives energi og opmærksomhed. Sådan er det også med dårlig/negativ energi.........og selvfølgelig også gode og positive energier. Alt hvad du sender ud får energi. Jo mere kærlighed og gode ord du sender afsted, jo bedre sted bliver verden at leve i. Prøv det. Der er ALTID noget godt at sige til/om alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar