mandag den 29. august 2011

Konny. The Hest.

Husker man mon stadig Konny? Konnt Borgbo? Min søsters lille hest, som var med mig og manden på campertur til syd frankrig sidste år. Den lille hest, som kastede sig sultent ud i sit livs første rejse, med eget dankort, pas, tandbørste, strigle (ikke min søster) og kondomer. I løbet af turen svandt kondom lageret ind til nul, Konny var hos tatovør og fik et flot K på brystet, en ny halsklud kom på og en masse oplevelser fyldte Konnys indre harddisc. Konny fik en´på opleveren som man siger. Det samme gjorde vi, når vi prøvede at se verden fra en lille hestepiges briller og mangt og mange fik sig et syn, som de ikke anede hvad de skulle stille op med.
Nu har Konny også været i Berlin med MOR og om en uge er hun klar til nye camper eventyr. Konny skal til Amsterdam.
Nye grønne kondomer med smag i smart rejseetui, lille hashpibe, jointpapir, hollandske træsko og en lille piercing. Så er Konnys tur allerede sparket igang. Det tegner allerede godt.

3 kommentarer:

  1. Hej Stella.
    Jeg er totalt klar til "vores" TOUR. Jeg er spændt op til l.. og det der er værre. Jeg er bare så glad for, at jeg kommer til endnu en hovedstad. Carpe diem! Smukkere kan det vel ikke siges... Og når vi når Amsterdam, så skal "Vï bare se det HELE!

    SvarSlet
  2. Yiiiha, jeg glæder mig bare SÅ meget. Prrrrrrrrrr...
    Kærlig hilsen Konny

    SvarSlet