mandag den 12. september 2011

Ridser i lakken.

Hjem fra ferie. En søns fødselsdag, som selvfølgelig skulle fejres. Manden blev fragtet til staden i min nye fine bin, som endelig skulle indvies. Flot parkering i en af byens dyreste pladser Amaliegade. Jo jo mindre kan ikke gøre det. Heldigvis var drengens kaffe rigtig god, for ellers havde det da været endnu sværere at bære, at den lille fine sag nu har en ridse i lakken på hele den ene side. HVORFOR??????
Jeg fatter overhovedet ikke pointen i den slags. Nu har jeg bestilt en ny lakering, men der gik godt nok lige et skår i glæden og jeg må indrømme, at der fløj mange slemme ord ud af min mund.


Men men men, det bliver endnu værre endnu. Yngstemanden havde taget farmands bil til København senere på dagen. han ville da også lige overbringe brormand et TILLYKKE. Han udser sig da lige en af byens fineste pladser AMALIEGADE, for i det kvarter sker der jo ikke noget krimminelt VEL!!!!!!
Rigtig gættet, kære opmærksomme læser. Selvfølgelig har vi nu hele to biler i husstanden, med fede ridser langs siden.
Sku da bare for meget.

2 kommentarer:

  1. Arghh, hvor surt.
    Jeg havde da glædet mig til at se den "nye" dyt, inden den blev vandaliseret - men jeg glæder mig alligevel til synet samt en prøvetur!
    Sussi

    SvarSlet
  2. Det skal du nok få. Jeg er rigtig glad for den og ridsen bliver snart slettet.

    SvarSlet