onsdag den 19. oktober 2011

Der er hele tiden noget man kan prøve at nå.

Man kan feks undre sig over de syn man ser på sine traveture. Hvad får heste til, pludselig at drøne helt vildt rundt, mens den giver underlige lyde fra begge ender? Har sådan en hest kolik, er den skør i bolden eller leger den bare? Dårlige billeder af en måske lige så dårlig hest.


Man kan jo også strikke nogle pinde på det strikketøj som man har gang i for tiden. Når man selv designer, kan der forekomme et par overraskelser feks sådan en detalje, som at størrelsen nok mere er to år end ni måneder. Jeg holder ved, jo jo det gør jeg skam, men jeg satsede altså lige lidt på noget andet. Skidt pyt, børn skal vel også have tøj på kroppen når de er to år ik´?


Man kan lægge vejen forbi byens posthus og afsende en pakke, som måtte fotograferes af flere gange, før jeg ramte en vinkel, som ikke røbede modtagerens navn og adresse. Pakken er jo som pakker ofte er, EN OVERRASKELSE!


Man kan også komme igang med næste samtale med vinmanden. Nu er der prøvet og testet og vurderet og kåret to vindere. Nu skal de så bestilles hjem. Hverken julekurve eller julebutikker laver jo sig selv. Sjovt nok.
Som det fremgår af mine egne notater, er der både en Nr1, som også kan bruges til noget hovedret, hvis man pludselig vil fejre sig selv ved noget meget hemmeligt komsammen, og en, som er både god og fantastisk. Vinene er afprøvet på op til flere personer. Begge køn og forskellige aldre, med og uden mad, så mon ikke det må siges at være godt her? Det er jo trods alt ikke en doktorgrad vi har fingrene i her, bare et forsøg på, at give folk en god undskyldning til at drikke noget vin, få en halv bimmelim på og hygge sig lidt i julen.Sidst men ikke mindst, kan man købe lidt ind til noget aftensmad, passe sit arbejde og måske finde en undskyldning for at ringe til en skøn kvinde i jylland og liiiige få flettet ind, om hun evt har observeret noget begyndende fødsels aktivitet i hendes krop eller der ellers er noget nyt. Man vil jo så nødig være en af de der irriterende kællinger, som ringer i tide og mest utide og plager en som bare er én sølle dag over termin.
Jeg finder nok på noget at tage mig til!

2 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Jeg er glad for, at den tossede hest ikke er Konny på vildspor.
  Jeg har da ikke været med til at teste vinen .. Hmm det skal jeg måske til min arbejdsweekend?
  Spændende strik - brug Tannis udtryk, "der er lagt MEGET kærlighed i denne unikke kreation, ingen andre børn, har noget tilsvarende". Tanni er god til det molekylære, men er ikke den der retter en lille fejl i strikkeriet ;-)
  Knus fra søsteren i Næver

  SvarSlet
 2. Det har hun efter mig, altså det med ikke at rette fejl. Dels af kærlighed og dels ud fra en overbevisning om, at man må stå ved- bare nogen af- sine fejl, og det gør vi så i strikkeriet.

  SvarSlet