mandag den 21. november 2011

Som om!!!!!!

Er det her måske Gløgg om jeg må spørge?Hmmm jeg troede da at vi havde taget hul på julen og havde sat to dejlige damer stævne ude i byen, til årets første glas af det søde stads. Man fører endnu ikke ovennævnte drik i byen. Jamen så siger jeg da bare farvel og tak med en varm kaffe med irsk islæt. Det skal sku ikke hedde sig. Vi ses igen om en måned og så har i bare at diske op med noget varm sur vin med gloende slatne rosiner.
I morgen kører jeg igen hjem til Køge, med en masse dejligt samværd i bagagen og så lige et par nye stykker stof, et nyt mønster og en rigtig god idé til en lille baby gave.
Hjem og arbejde videre på den kommende julebutik som skal trylles frem. Til snarlig julepyntning i de hjemlige gemakker. Til en adventskrans som skal kreeres og ikke mindst, til en lille søn som fylder rundt for anden gang i sit liv.

4 kommentarer:

 1. Uh ha, adventskrans, det er jo snart. Og jeg kan godt mærke, at julepynten trænger sig på. Hvad er det for en by, hvortil gløggen ikke er nået? Her i København er der gløgg på hvert et gadehjørne.

  SvarSlet
 2. Det er såmænd Ribe, men jeg har hørt, at den min ét sted vil komme i morgen, men nu vender jeg næsen mod Køge og prøver der.

  SvarSlet
 3. Ser da bare super julehyggeligt ud :)


  Hilsen

  Herman
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 4. Tak, det var det skam også. Bare ikke lige Gløgg.

  SvarSlet