mandag den 30. januar 2012

Hvad sker der for dig søde SKAT!

Så er der et fint afsluttet årsregnskab og der til hørende momsregnskab.Jeg er klar til at angive....bare det ord, det lyder godt nok lusket og stærkt kriminelt.
At sende de par tal afsted og derefter en røvfuld penge samme vej, er intet problem for mig, som sådan. Der er bare den lille detalje, at Told& SKAT åbenbart er i evigt drillehumør ELLER aldrig har fundet deres egne ben i Cyber City. hvad end årsagen er, er det både mig og faktisk de fleste jeg kender, næsten en umulighed, at komme gennem junglen til den Gyldne Port, hvor vi aller nådigst må erlægge vores surt sammen sparede slanter. jeg har endnu ikke stødt på samme procedure to gange. Der er altid lige et nyt og ofte endnu mere snirklet system at rende rundt i. I går lykkedes det min mand at gå planken ud. I aften vil vi med fælles front prøve mine grønne hoser på samme boldgade.
Klejnerne SKAl jo i kassen og regnskabet SKAL angives og lige der er der ingen nåde. Fair nok og heldigvis er jeg altid i god tid. Sådan er det jo ikke for alle og der kan man nok få røven halvt i klemme i Skatters systembutik.
Håber Told&Skat en skønne dag, møder et venligt menneske(sikkert ikke dem de møder flest af) som gider give dem en venlig men tiltrængt IT Support. Åh det ville bare være SÅ dejligt, at man med enkle instruktioner og få klik (og ikke klik i nervesystemet, som nu) kunne angive både sig selv og sin moms.
Godt det trods alt ikke kræver personligt fremmøde. Jeg ville ALDRIG kunne sige "Goddag, jeg kommer for at angive......................" Nok noget med noget pottetræning som (også) kiksede, men sådan noget ville jeg bare ikke kunne, uden at have pakket en lille kuffert først. For mig lyder det som den direkte vej til tremmeskjul, men det er selvfølgelig en hel anden historie og trods alt, ikke Told&Skats skyld.

2 kommentarer:

  1. Det der problem med Told og Skat, ville du aldrig have, hvis du tager 67.000 for prinsessetæpper ;-) Jeg tror nemlig ikke, at nogen vil give så meget, selvom mange ikke tænker på, hvor meget energi, tanker, følelser og timer, det ligger i sådan et flot stykke håndarbejde!
    Lidt som min pude,der nu er på fjerde opstart. Den bliver sgu dyr, når den engang bliver færdig!
    Sussi

    SvarSlet
  2. Du har ret Sussi. Hvis vi alle tog nok for vores ting, var alle problemer med moms pist væk.

    SvarSlet