mandag den 27. februar 2012

BUM! Så lå man der.

Åh for fanden da. Pludselig kaldte sengen. Jeg er desværre en af dem, som med alderen har udviklet en forstyrret livmoder, hvilket vil sige, at den ikke selv kan finde ud af at stoppe, når den kommer godt igang. En livmoder løsner og udstøder jo rask væk en slimhinde hver måned. det giver så den, blandt kvinder, så velkendte blødning hver måned, ca 3-7 dage. That´s it. Så er vi nogen, som i den modne alder liiiige skal have en ekstra hilsen fra den lille gråpære i dybet. Nu skal vi i de sidste menoår, da lige mærke hvad vi snart skal gå glip af resten af livet. Pludselig er "det månedlige" omdøbt til "det uforudsigelige", man skal ALDRIG vide sig sikker. SLUT med hvide bukser og SLUT med at vide, om du lige om lidt leverer et mindre blodbad på værtens fine uldbetrukne dyre stol. Nå men altså, når skidtet så kommer, så er min livmoder så holdt op med, at forstå den simple kode = en slimhinde ud,blod, stop. næ nej, den begynder bare forfra og forfra og forfra og.............og kaster den ene svinelever af sig efter den anden, så enhver slagter ville have dollarstegn i øjnene over den forrygende ´serieproduktion. Når "det" kommer over mig, kører turen mellem seng og toilet non stop i døgndrift, med undtagelse af den tid, hvor jeg skifter sengetøj og badelagner og tøj og vasker gulv og toilet og og og...........Sådan er det heldigvis ikke alle som får det, men for os som gør, er det for at sige det lidt diplomatisk, skide røv hamrende ufedt. Hormoner siger Gynækologen, hmmmm siger jeg, som er en ret belastet canserfamilie. ved sidste besøg sagde jeg, at blev det ikke værre, ville jeg leve med generne, men altså, det blev altså værre, meget værre. Som stakkels Anders And, sidder der lige nu to engle og taler mig i hver sit øre. Den ene lokker med lindrende hormoner, mens den anden hvisker PAS PÅ og TÆNK DIG OM. Måske skulle man lige nappe endnu en lille opklarende samtale med doktoren.

 

3 kommentarer:

 1. Øv, noget hønsemøg! Det lyder ikke rart. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det da var ret godt, at det ikke skete i sidste uge, hvor du var på kursus. Men allerhelst skulle det jo slet ikke ske. Rigtig god bedring til dig!
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Tak Lotte. Du kan lige tro, at jeg har tænkt det samme. held i uheld.

  SvarSlet
 3. Øv da - er det nu, en lydhealing skulle forsøges? Hvis du er i stand til at pakke dig tæt nok til at køre/blive kørt i bil, er du velkommen her - ellers kan jeg komme til dig. Det er muligt i aften, fredag aften og mandag aften.
  Mange hilsener - og god bedring, Kirsten

  SvarSlet