fredag den 3. februar 2012

Gammel kærlighed ruster aldrig.

Det ved vi jo, men som noget nyt, kan jeg oplyse, at det gør gammel had så heller ikke. Slet ikke det had man kan nære til status. Når man har et selvstændigt erhverv, hvorfra man sælger noget, ja så skal dette noget tælles og registreres og regnskabet vedlægges det samlede årsregnskab. Det gør man så lige en gang om året. Forestil jeg lige den butik jeg før ejede, med strikkepinde, garn, brodergarn, knapper, opskrifter, bolsjer, vingummi og tusind andre løsdele. nu er det "bare" en lille julebutik. Selv en lille julebiks kan altså ligge inde med et mega lager. Seriøst, jeg køber ind som var jeg selveste "Dansk Supermarked" og det er jeg jo ikke lige. Altså et lager, med stadig uudpakkede sager, en butik som er efterladt en søndag før jul og en klinik med lige lidt til salg. ALT skal tælles og omregnes og i samme vending gør vi hele etagen ren.
Heldigvis kommer min hjælpsomme søster igen i år og tager en tørn. Hun kender efterhånden arbejdsgangen. Vi har vores faste områder og spidskompetancer. Når alt er veludført, er det tid for gåtur, varm mad med vin og hygge. Når nu det skal være, plejer det såmænd at være ganske hyggeligt og helt fantastisk dejligt når det er overstået. Den ene dag om året, misunder jeg de steder som har elektronisk lagerstyring og alt det der moderne udstyr. Jeg har en blok, en kuglepen og et antikt kasseapperat som kan regne til 99.99,-, fra den vinkel kan jeg ikke vente den store hjælp. Her er det tørre tal, skrevet om ikke med fjer, så dog med håndholdt pen og derefter en masse sammenlægning og gangeri, en lille sjat procentregning og BINGO, så er det regnskab i kassen.
I dag skal jeg gøre klar til slaget. Om jeg gider?????????????????????Næ faktisk ikke!
På lystsiden, har jeg også en lille opgave med nogle gaver som skal pakkes fint ind. Bare forde, at det vist er på tide at de ligger klar til udrykning. Sammen med et opladet kamera.

2 kommentarer:

 1. Selvom lysten til status ikke er der lige nu, ved jeg jo at det bliver hyggeligt alligevel.
  Kan ikke huske, om der hører "personalefest" med denne gang, eller om det er i forbindelse med julerengøringen.
  Ses med kuglepen, blok og nørkelerier (strik/hækling)
  Sussi

  SvarSlet
 2. Der følger personale festligheder med. Bla nye spil som skal afprøves, motion, god mad og Voice.

  SvarSlet