lørdag den 18. februar 2012

Nedtælling.

Så er der vasket, pakket, lagt frem, barberet, slebet, scrubbet og smurt. Der er små pakker med mad i fryseren, hvis nogen skulle få lyst, der er frisk bagt rugbrød. I aften er der lækker mad af den bedre slags og måske et glas vin. Jeg er så tæt på klar som man kan være dagen før. Der er pakket en hel taske, udelukkende med elektronisk udstyr og opladninger til samme. Jeg kommer ikke til at gå ned på udstyr. Jeg håber tiden også bliver til fotografering og at jeg også finder vej til bloggen af og til. Jeg skal jo hygge mig på det tilkæmpede eneværelse og kan fylde rummet med alt mit udstyr. Men vigtigst af alt, glæder jeg mig til, at fylde ugen ud med dans, tekniktræning og koreografier, film fra mavedansens verden, fortællinger og historie. Jeg håber der vil emme af lyst, til meningsudvekslinger og erfaringsbytterige samtaler. Nye bekendskaber, som vil øge lysten og nysgerrigheden til den orientalske dans og den verden. Jeg håber på en masse lærdom, hjælp og inspiration fra en underviser, som jeg ved er knald hamrende dygtig. En som kan sit kram og har bevist det mange gange.
Jeg glæder mig i spænding, men først skal lørdagen nydes og klemmes for testosteron. For en sjælden gang i mit liv, skal jeg færdes udelukkende i kvindeland. Håber jeg forstår koderne.

                              SKRUB AF!

2 kommentarer:

  1. Dit heldige asen.
    Må du få en aldeles dejlig oplevelse....og skulle du kede dig bare en lille smule, kan du vel Wordfeud'e med mig ;D

    SvarSlet
  2. Det kan du tro Anette. Øv for en dyst i dag. jeg har bare været låst fast det meste af tiden. Jeg kommer tilbage. Tro mig.

    SvarSlet