mandag den 2. april 2012

Stor begavelse og forkælelse.

For en sikkerheds skyld, valgte jeg lige at starte dagen med en gave til mig selv. Sådan på Amerikansk manér, hvor gaver bringes en uge før festen. Lidt nyt tøj, et par helt vidunderlige sandaler til en evt sommer og en lille taske til min IPhone, så den kan komme ud af det kedelige dækken.
Sæbeværkstedet, som inde i en baggård i Køge lokker med frisklavede sæber og andre lækkerier til kropsplejen. Pleje skal der jo til. Den sidste uge af min ungdom, skal blandt meget andet, bruges til scrub, velduftende og blødgørende bade og fede fugtgivende cremer. Jeg agter at betræde midtvejstærsklen med stil og ynde.
I den forkælende afdeling, stod skønne Kirsten igen klar med lydhealing og syngeskåle. jeg har skrevet det før, det virker som GAK, men prøv det for pokker, bare én eneste gang i dit liv. Det er mere end pengene værd. Jeg orker ikke forklare og forsvare, blot anbefale på det varmeste. Falder din rute en dag forbi Valby, så bestil en tid hos Kirsten og hils i øvrigt fra mig.
Vel hjemme lå der en pakke. Et påskeæg med fødselsdagshilsen. Jeg indrømmer, at jeg pakkede ud, men kun for at beundre. Nu er gaven pakket ind igen og bliver gemt til søndagens gavebord. Gaven var meget overraskende fra en blogveninde (hør efter allesammen) Lotte, fra Lottes room, som havde betænkt mig med de skønneste kyllinger (som jeg vist har tigget mig til på det groveste) fra Lottes hæklepind.
                                           
                                            TUSIND TAK SØDE LOTTE!

3 kommentarer:

 1. Velbekomme, søde Stella :-) Jeg håber, du får en rigtig dejlig fødselsdag.
  Knus - Lotte

  SvarSlet
 2. Tak. Det håber jeg også og har forberedt mig godt.

  SvarSlet
 3. Tænk, hvad en "hårdtarbejdende" søster i julebutikken kan være medvirkende til.
  Uden mig havde dig og Lotte nok ikke blogget sammen.
  Tillykke med påskekyllingerne - og Lotte det var en flot gestus!
  Knus Sussi

  SvarSlet