fredag den 13. april 2012

Verden venter.

Alle som kender mig ved jo, at jeg elsker at rejse. jeg har som regel en rejse i støbeskeen. Lige nu er der mange. Korte og lange og meget forskellige mål og formål. Forskellige rejsekammerater og indhold.
De fleste ligger og rumler i planlægningspuljen, en enkelt er både bestilt og betalt.
Der er planer om noget rund fødselsdag vist nok på Malta, endnu et besøg i Amsterdam, en lækker lejlighed med havudsigt på en Græsk ø, noget autocampering i den lille franske fiskerby Roses, eller måske Italienske Lucca i Umbrien, der er snak om noget ren strandferie i kombination med hygge med en søn/bror/far og så er der jo dejlige Indien, som jeg ind til viderear hæftet to ord på: Februar og Kerala. Hvad der mere brygges på den tur er fuldstændig uvist endnu. Der skal leges og drømmes og undersøges en masse før jeg trykker GO til den tur og jeg vil nyde processen som første (og en meget vigtig) del af en dejlig rejse.
Jeg er heldig, priviligeret og meget taknemmelig. Tænk at jeg får mulighed og lov til, at udforske og besøge så mange dele af verden. Jeg gør det med glæde, taknemmelighed og ydmyghed, hver gang og hvor end jeg kommer.
Som om det ikke kunne være nok, kommer der også noget mere højskole, sommer i Ribe, et døgnophold på Møn og lange lyse og forhåbentlig varme, dage i sommerhus. Sidst men slet slet ikke mindst, kommer der rejsen ud i min egen have. Til synet af dejlige roser og andre duftende sager. Gode bøger i solskin, aftensmad fra grill, brune ben og arme, klipklappere, rosévin og dejlige gæster som hverken gider eller behøver at gå tidlig hjem. Snart er det sommer i Danmark. Den skal vi også huske at nyde. Jeg lover at gøre mit.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det et dejligt livsbekræftende indlæg. Jeg elsker også at rejse, og nyde alle de mange muligheder der ligger foran én.

  Kære Stella, tusind tak for din dejlige kommentar på min blog. Det er rart, at vide, at der er blogvenner derude, som bakker op om én. Det var ærlig talt et ordentlig gok i nøden, at få. Godt nok ved vi jo sikkert alle sammen, at det ikke er alle, der går rundt og elsker én. Men ligefrem, at få den serveret på den måde, det var under lavmålet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorit. Jeg ved du elsker at rejse og nyder altid dine beretninger.
   Det var så lidt med min kommentar. Jeg mener hvert et ord og nej, det havde du bestemt ikke fortjent. Det har INGEN.

   Slet
 2. Hej Stella

  Hvor lyder det dejligt med alle de rejser - gid det var mig :)

  Kan se du har en Turen går til Amsterdam, men vil da lige anbefale denne side: www.amsterdam.dk som er en rigtig god side at finde inspiration til skønne Amsterdam på - god fornøjelse :)

  Indien lyder altså også spændende, der har jeg aldrig været, men ville virkelig gerne :)

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 3. Hej Trine. Tusind tak for link, som jeg glæder mig til at følge.

  SvarSlet