onsdag den 25. juli 2012

Brugt og slidt.

Og her tales ikke om sidste nye indretningsmode. Her er bare tale om et menneske som er træt helt ind til benet. MIG tales her om. To dage har jeg været på farten. Jeg har været på laaaang travetur i den skønne skov Sibirien ved Faxe Ladeplads, jeg har hentet en gammel divan til sommerhuset ude hos Niecen i ved, hende med de smukke tasker, lækre smykker og ikke mindst små nuttede killinger. Ni er der lige nu. de er så bedårende dejlige, l og legesyge og bedst af alt, renlige. Jeg er sikker på, at du gerne må købe en hvis du vil og spørger du mig, så tag to når du nu er igang, så får du to små glade legekammerater, både til dig og til hinanden og du undgår ulykker i hjemmet (tror jeg nok). Sidst har jeg været en hel lang dag i København med manden. Vi har været lige midt i solen hele dagen. Vi har cyklet rundt og været både på Amager, Nokken og Hellerup og alle steder har vi set og ikke mindst hørt en masse spøjse typer og udtalelser, så vi har stof til en hel bog og jeg kan afsløre, at det ikke var på Amager de var værst, bare at i ved det. Hellerup har også sine typer. Vi er ikke dem som søger hverken ro eller skygge hvilket nok ikke altid er det klogeste på en meget varm dag i et land hvor vi ikke just er vandt til de høje grader. Vi nød det, især solen og nu betaler jeg prisen. Træthed som en toårig som har leget alt for godt og lidt for længe.
I morgen ser jeg frem til nye løjer og gode besøg. De to dejligste piger i mit liv vil se til deres farmor på samme tid. Den ene kun for en kort visit, sikkert med klukkende latter og kuglerunde øjne, hvis jeg kender hende ret, den anden for en længere periode. Vi har planer for hver eneste dag frem til feriens slutning på tirsdag.Der bliver nok at se til og helt sikkert en træt farmor.



2 kommentarer:

  1. Kære Stella. Igen vidunderlige billeder. Du har jo lige så meget energi som Adam :-) Jeg håber, du når at blive opladet til "farmor"ferie :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. Ha ha Lotte. sku en sjov sammenligning, men der tror jeg nok at jeg må melde pas. Adam har energi for flere af os til sammen.

    SvarSlet