fredag den 27. juli 2012

Dagens høflige gæst.

Izabel og jeg har i dag været babysittere. Syv stive timer, som hver og en var en fornøjelse. Lille lækre Olga holder os igang men deltager nu selv kraftigt i løjerne og finder gerne selv på morsomheder.
 Jeg har studeret en sand mester i nonverbal kommunikation. olga mestrer at tale uden sprog via et meget veludbygget krops og tegnsprog. Det er meget tydeligt, at hendes mor har arbejdet (og var god til det) med børn uden det verbale sprog. Kan du ikke give andet, så giv for pokker et tydeligt sprog, for med sådan et kan dit barn komme rigtig langt i samspillet med andre mennesker. Stor ros til Olgas mor. Olgas mor stiller heller ikke krav eller forventninger til "andet" end at hendes barn har det trygt og rart hvor hun er. Lyder simpelt, men svært hvis man også skal ordne andre uvæsentlige detaljer end at være til rådighed og tilgængelig. Olga må gerne været fuldt kropsmalet med både jord, A38, vand og kattehår, hvis bare Olga har det dejligt og det har Olga når hun får lov at være som hun er og gøre som hun kan og mestre det hun mestrer.
Foruden det nonverbale system, har Olga kastet sig over at sige "Nej Tak" og det er jo endnu mere tydeligt og noget vi alle kan forstå.
Olga syntes det var toppen at jeg pludselig havde den sødeste store pige på besøg som gad det hele og mere til. Izabel elsker de små og omvendt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar