søndag den 5. august 2012

Kulturhavn med knald på.

Endnu et år med Kulturhavn 2012. Rigtig mange mennesker var mødt op. Mange for at bade og sole og rigtig mange for at høre musik og nyde en masse dans. Jeg tror alle fik en på opleveren og noget for alle sanser. Selv var jeg der næsten fra start til slut i går og sugede det hele til mig. Jeg gik lidt til og fra, hist og her og mødte nogen jeg kendte ind i mellem. Nogen var helt tilfældigt og nogen kom udelukkende for at se mig danse. Sådan en opbakning varmer enormt meget og giver virkelig energi til dansen. Slet slet ikke ligegyldigt hvis nogen skulle tro det. Publikums reaktioner er meget væsentlige for dansens energi. Vi var i begge vores danse, heldigvis igen så heldige, at publikum var med os og med på den og var helt oppe på beatet med det samme. Pift, tramp og klap hjælper og skubber, så tusind tak for det. Vi var tændte som små føl på græs og nød hvert minut. Fantastisk belønning for mange timers træning.

Den bedste tilskuer for mig var dog klart lille Olga som nød sin Gudmor i dansetøj for første gang. Hun sad på første række og kiggede meget på mig og kunne ikke rigtig forstå hvem det lige var på den scene der. Efter et lille vink til hende gik sandheden op for hende og hun lod sig i vild grad rive med at musikken. hun var uden tvivl den i salen som bevægede sig mest under den forestilling. er man fan og er man begejstret.
Fik du ikke besøgt Kulturhavn i år, skulle du virkelig overveje det næste år. Mon ikke vi dukker op igen?????Tror sagtens vi kan lokkes.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at læse om dine tanker. Jeg tilslutter mig lille Olga´s begejstring, du var bare hammer go`.
    Knuzer fra Suzzane

    SvarSlet
  2. Tusind tak Suzzane. Dejligt med rosende ord fra MESTER selv.

    SvarSlet