søndag den 19. august 2012

Søde sommer minder.

Månedens varmeste dag og faktisk målt lige omkring Køge. Her er solen blevet nydt til fulde. Græsset blev lige trimmet i sommerhuset og et par totter ukrudt blev fjernet, mens jeg bare nød vejret og de helt igennem smukke omgivelser på Dyndet sådan en sommerdag. naturen havde pyntet med hængende kogler i dekorative klaser og de ellers udvandrede vilde frynsede valmuer er dukket op igen i store stakke og giver om noget sommerstemning. Inde i huset er sommeren  kommet frem sammen med de skønne farverige plast tæpper fra Rastablanche. De tæpper tyder det meget på, at man vil finde i min lille butik til jul. Ikke mange, men smukke. Bare glæd dig hvis du kommer forbi til den tid. Ikke mindst til sommerhuset er plasttæpperne geniale. Dels giver de liv og kulør og sommerstemning, men dels er de jo geniale til ferielivet, som helst ikke skal handle om støvsugning og gulvpleje. 1-2-3 ud af døren med tæppet, ryst og så er der gjort rent. Mere fast snavs, kan lige få en gang sæbevand og en skrubber ude i haven og så er der rent i hytten på ny. Genialt er det da også med et udendørs tæppe på terrassen. Det tåler oven i købet sagtens en byge af og til. Spørger du mig, passer sådan en glad farvebombe rigtig mang steder og spørger du ikke mig, passer det ind alligevel.

6 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Herlige sommerhusbilleder. Jeg har tilbragt dagen på stranden, hvor vandet var 25 grader - det højest målt i år altså i Karrebæksminde.
  Jeg fik selskab af niecen,hendes mand og to børn.
  Jeg tror du skal reservere et plastiktæppe eller to til mig (jeg skal lige se det først).
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. Ja du skal selvfølm. De findes i rigtig mange farver og størrelser og jeg kan skaffe andre end dem jeg tager hjem.Meget anvendelige og søde.
  Mmmmmmm det lyder dejligt med sådan noget varmt badevand og selskab af den glade familie.

  SvarSlet
 3. Hej Stella
  Jeg skal da vist også spare sammen til et par af de fine tæpper til terrassen.
  Skønne billeder fra sommerhuset. Hele familien her var en tur ved badesøen i går - fantastisk :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. Ja du må til at lægge til side Lotte.
  Der er rigtig skønt der ude på Dyndet lige nu og mange vælger at ligge ved søen og der bades til sen aften.

  SvarSlet
 5. Jeg har sådan en slags tæppe på altanen. Så gør det ikke noget,hvis det regner ind :-)

  SvarSlet
 6. Nej det er da super smart og rigtig dekorativt.

  SvarSlet