fredag den 16. november 2012

Når ærter bliver din bedste ven.

I går kl 13, gik jeg ind i en stor mondæn bygning i København. Jeg var virkelig bange. Jeg skulle til special tandlægen/kirurgen. Min hjerne var overhovedet ikke nervøs. Selvfølgelig er de da søde og dygtige, selvfølgelig bliver man gennem bedøvet og mærker intet og selvfølgelig er jeg interesseret i indgrebet. Problemet var min krop. Den vidste noget andet. Kroppen arbejder tæt sammen med underbevidsthedn. Kroppen lyver aldrig og den husker ALT. Min krop huskede noget som jeg nok har fortrængt. En grundangst havde besat min krop og det valgte jeg at stå ved og stå frem med og ud fra den virkelighed blev jeg mødt.
Selvfølgelig var tandlægen (en mand, ikke Fru Rod) og hans assistent søde, omsorgsfulde og nogen af de dygtigste på området og jeg var så godt bedøvet som man kan være og det hele gik så fint. Det blev lidt større end beregnet, da roden som min egen tandlæge ikke kunne forstå hvor var, havde valgt at sno sig sammen med andre rødder og derefter vokse op i bihulen. Der skulle saves og bores og hives en del og broderes hele seks sting.
Så langt så godt. Siden hjemkomsten har jeg siddet/ligget i min seng med ondt i ALT i hovedet. Jeg må kun spise flydende og koldt, ikke løfte, bukke mig eller anstrenge mig og jeg må ikke pudse næse eller forhindre nys i fjorten dage, for nu går jeg rundt med direkte adgang til bihulerne, så måske skal der lige lidt antibiotika med ind over.
Min bedste ven er blevet frosne ærter og smertestillende piller. Ærterne må man bruge så meget man vil og de dulmer faktisk ret godt. I aften må jeg få kaffe og varm suppe. Dansen i morgen må aflyses, men ellers satser jeg på fremgang fra i morgen.
Mandag står den på kinesiolog og tirsdag skal stingene(seks stk) tages. Jeg satser benhårdt på, at mit skrantende helbred vender nu. Jeg vil have min gode gamle energi tilbage. Herre i egen krop og skeen i den anden hånd.

8 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Uha for en omgang. Jeg er glad for, at det ikke er mig..
  Lige nu snøfter, nyser, hoster og har ondt i halsen.
  Det er vist ikke denne weekend, vi klargører julebutik.
  Jeg tror ikke det er optimalt for dig, at blive smittet med snot og hoste.
  Knus Sussi

  SvarSlet
 2. Butikken skal jo laves og det fixer jeg bare selv. Go bedring til dig.

  SvarSlet
 3. Uh, hvor jeg føler med dig. Det har ikke været sjovt at gå ind ad den dør. Jeg har selv dens slags dårlige oplevelser med tandlæger i min krop (ok, det lød måske lidt forkert ;-) Du ved, hvad jeg mener).
  Rigtig god bedring til dig, Stella.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. Tandlæger i kroppen lyder da super spændende Lotte og ja jeg ved hvad du mener ;)

  SvarSlet
 5. Puha Stella - din lille stakkel. Sikke en omgang.
  På vestfronten hostes, snøftes og nyses der i lange baner, så det er vist heldigt, du ikke er i nærheden. Ikke godt med bihule-pjat til dig foreløbig. Men ellers kunne vi såmænd godt ta' hinanden i hånden og gå på jagt efter gode energier og vores gode gamle jeg'er!
  God bedring, kære du.

  SvarSlet
 6. Ej det lyder ellers hyggeligt at gå med dig i hånden og lede efter gode energier.
  Jeg satser stærkt på fremgang efter denne her omgang. God bedring til dig.

  SvarSlet
 7. (Smiler)....så kunne du vel lære mig en lille mavedans, mens vi leder ;)

  SvarSlet
 8. Sagtens. Du er jo i god dansetræning allerede Anette.

  SvarSlet