søndag den 23. december 2012

Får man overhovedet noget ud af det bloggeri der?

Sidste år fik jeg nogle lækre sager og også i år har jeg været heldig. Sidst var de lækre stof hjerter fra Lotte, som nu hænger og pynter i karnappen.
 Man kan også få venlighed og tjenester gennem bloggen. Jeg har feks været så heldig, at få en kopi ag Kirstens gode hue mønster. Det kom der en lille ekstra julegave ud af. I morgen ser vi om den passer.
Jeg har også været så heldig, at jeg et år var med til blogtræf i Silkeborg, hvor jeg mødte en masse bloggere og fik sat ansigt på nogen som nu står klarere for mig når jeg læser deres blog.
Gennem tiden har jeg fået vendt og drejet en masse emner på min blog og ofte fået rigtig gode synpunkter fra andre retur.
I mit blogliv har jeg efterhånden fået en god håndfuld mere end faste blogvenner, en masse som SKAL læses hver dag og en god portion jeg rigtig gerne følger. Men der har også været nogen, som er blevet sorteret fra i tidens løb. Vi voksede ikke rigtig i samme retning, sympatiserede ikke rigtig med hinandens livssyn eller var for lang fra hinanden i livet. Bloglivet er på den måde, nøjagtig magen til det virkeliv, hvor vi med tiden jo også vokser både mod og fra. Hverken mere eller mindre.
Jeg elsker stadig min blog. Skriver som regel af glæde og fra hjertet og holder af at dele. Ikke fordi jeg tror, at mit liv er hverken vigtigere eller mere spændende end andres, blot fordi jeg hygger mig med det og har nogen som jeg gerne vil dele med. Bloggen har efterhånden fået ansigter og personligheder, hvilket giver endnu mere liv, modsat den første tid, hvor jeg følte, at jeg skrev lige lukt ud i det blå.
Og øv, her var både link og billeder til, men NIX, intet er tilladt for mig i dag.

4 kommentarer:

 1. Øv ville ellers gerne have set billeder til. Håber du får taget et af huen på barnet :-)
  Jeg har også gennemgået en del af mine gamle indlæg. Og der er en del gengangere.
  Så der bliver lidt længere mellem mine indlæg så det ikke skal lyde som en stor gentagelse.
  Hvad skal vi så finde på ?
  Lidt flere blogtræf eller blogklubber. Eller som nogle af bloggerne gør. Laver bloghjørner på diverse messer. Ville gerne have været med på nogle af dem.
  Hav nu en god jul :-)

  SvarSlet
 2. Hmmmm Kirsten. Måske finder vi en go idé i det nye år. Huen skal du nok få at se. Jeg tror den er helt rigtig.
  God jul og ha en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Gør mig præcis de samme tanker, Stella. Jeg tror, jeg går og samler sammen til en "Nytårstale" på min blog. Så må vi se, hvor mange, der læser den :-)
  God jul til dig og din familie.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. Jeg er stadig ny her i blogland og prøver stadig af hvad der er godt for mig og min blog. Jeg nyder meget de faste blogge jeg læser og som du skriver der falder nogle fra sommetider. Jeg er et meget privat menneske og derfor er det meget lidt om mig der står på min blog. Det er nok det jeg skal øve mig i.
  Tak for en fin blog her hos dig som jeg også vil følge næste år :)

  SvarSlet