onsdag den 19. december 2012

Hit med de nisser blev der sagt.

Alt for børnene, som man siger. Søndagen skulle bruges på, at jule med Olga. Faktisk skulle hun ud at ride i Dyrehaven, men vi vurderede, at stigerne var for smattede i det nys ankomne tøvejr.
Fantasy World sku det da være, tænkte jeg, som jo har været der med Izabel da hun var 2.5 år. Fantasy World ved Ringsted var klart noget gammel bras og noget umoderne dukketeknik, men kun for os voksne og større børn. For de små, var fantasi landet FANTASTISK. Jeg glemmer aldrig Izabels begejstring. Glæde og benovelse, blandet med skræk og ærefrygt. Det skulle Olga da også opleve.Når nu jeg har støttet et foretagende hele to gange i mit liv, både med dyr indgang og dyre æbleskiver og dyr stærk kaffe, må samme foretagende klart bestå i mange år frem. Heldigvis blev vi stoppet af mere oplyste personer, som vidste, at etablissementet var forflyttet for adskillige år siden og nu lå i Holme Olstrup. Vi googlede oven i købet og jo jo den var go nok. Afsted igen mod den nye destination. Vel fremme, måtte vi konstatere, at Fantasy World er helt og aldeles nedlagt, men bare ikke gad slette sine oplysninger på nettet. Tak for spild af tid fucking fantastiske verden, i skylder os for tabt fritid og benzin og en ny brækpose til dem som lider af køresyge.
Hvad kan så kime julen ind og give et lille barn den dybe og uforfalskede julestemning???????
Det kan en tur i Outlet vel? Olgas mor fik op til flere nye fine beklædningsgenstande, alle fik brunch og vores hjem blev beriget med den lækre espressomaskine og mælkeskummer og Olga, hun fik gået/løbet en masse rundt på torvet sammen med Niels og det må jo glæde enhver ung pige at prøve det.
Alle var glade og tilfredse, selv om der var langt mellem nisserne. At se nisser i Outlet, krævede om noget en velvoksen fantasy.

2 kommentarer:

  1. Øv for en lang næse.
    Det er da underligt at de ikke har slettet de oplysninger.

    SvarSlet
  2. Ja, meget for dårligt og useriøst.
    Vi fik dog en god dag uden deres hjælp.

    SvarSlet