torsdag den 17. januar 2013

Strik og nye bekendskaber.

I går tog vi hul på et nyt strikke år i min lille strikke café. Jeg arrangerer sammen med den glade og skindsyende Niece, som i går desværre brillierede ved at blive væk. Øv for os og øv for hende, som var blevet syg.
De andre som kom, var sjovt nok nogen som Niecen havde tiltrukket og som jeg overhovedet intet kendte til. Der var Birthe, som desværre ikke lige kom på billede. En habil hækler, som gav mig de sødeste små hæklede kaktusser. Der var Anette, som viste en dejlig ræv frem. Ikke bare bag øret, men også en lun sag til halsen. Anette er keramiker og havde en fin lille fugleranke med til mig.  Sidst kom Dorthe, som har bloggen Duddelutte, hvor man kan købe fine og gennembearbejde strikkeopskrifter.
Jeg trakterede med kaffe og the, grove boller og kaffebrød, som jeg bagte for første men bestemt ikke sidste gang. Niveauet for traktementet kan variere afhængig af min tid og lyst. Alle betaler et lille beløb, så en person ikke hænger på hele gildet.
For susens da, hvor var det hyggeligt at være blandt de dejlige damer. Fremmede, men kun et kort øjeblik. Snakken flød hurtigt frit mellem os og der var gode idéer, fif og hjælp at hente her og der. Jeg håber jeg ser dem alle tre igen og selvfølgelig også Niecen og aller helst endnu flere nye håndarbejds glade kvinder. Bor du på sjælland, eller gider du gerne køre her over, er du noget så velkommen.
Personligt fik jeg lidt sparring til min lille MIX, som senere på dagen var færdig. Nu venter nogle tråde lige på en stor nål og der efter en vask og så skal i få et billede.14 kommentarer:

 1. Åh nej! Hvor ville jeg gere have været med :(
  Træls!

  Jeg har stadig feber, hoster så det river og taler som en havnarbejder, så indtil videre må jeg bare glæde mig til næste gang og så ellers med computeren under dynen.
  Det er nu heller ikke værst i dag ;)

  Hygge og ses Stella!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi savnede dig skam også men hyggede os godt. Rigtig god bedring. Hyg dig under dynen.

   Slet
 2. Hey Stella.
  Det lyder som en rigtig god strikkedag.
  Jeg ville jo rigtig gerne være med, for at få en masse inspiration,lære nye mennesker at kende... Men jeg kan bare ikke få fri fra "det gode arbejde".
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig god dag Sussi. Der bliver også snart nogle søndage i udbud og så kommer du da bare der Sussi.

   Slet
 3. Nøj det ser virkelig hyggeligt ud.. gid det var mig.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam hyggeligt Heidi og du må meget gerne være med.

   Slet
 4. Det VAR rigtig hyggeligt. Tiden fløj afsted i selskab med snak, strik og skønt hjemmebag - TAK for det Stella...
  Glæder mig allerede til jeg kan være med igen :)
  Kram Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Anette. Håber meget at se dig igen. måske allerede først i februar????????

   Slet
 5. Altså jeg bor i Borup, og bliver det holdt i køge er det jo stort set i baghaven.
  Så afhængig af tid og såen kunne jeg måske da godt tænke mig at være med....
  Hilsen helle

  SvarSlet
 6. Helle, bare hold øje med min blog. Jeg slår snart nogle nye datoer op. Der kommer både onsdage og søndage efter midt marts. Næste gang er 6.2. Margrethevej 1 i Køge. Tilmeld dig her til mig. Prisen er 25,-. Tiden er 11-ca 15. Håber da vi ses

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er desværre også arbejdsramt så jeg bliver nød til at vente til der kommer en søndag. Men så kunne det være super hyggeligt.
   Skal nok holde øje

   Slet
  2. Du holder bare øje og melder dig når du kan.

   Slet
 7. Jeg er også frisk på håndarbejdshygge, men er også kun til aftner/weekends. Det må jo kunne lykkes at lære at strikke. Ellers kan man jo altid lære noget nyt hækling - eller lære nogen noget :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle muligheder er åbne Lotte. Håber der kommer en dag hvor du kan deltage.

   Slet