onsdag den 27. februar 2013

Vypeen Island.

I dag har vi sejlet. Til fastlandet og en tur ti Vypeen Island. Fastlandet var mest fremvisning af pænere tøj til dyre priser, så det var hurtigt overset. Øen var straks mere interessant.
Jeg havde helt glemt hvordan den lyse (og alt for nøgne) hud og mit røde hår tiltrække opmærksomhed på disse breddegrader. Jeg er lige på kanten til at være absolut for meget og får både beundrende, lurvede og forargede blikke. Nederdel til lige over knæet og top uden ærmer og endda kropsnær, samtidig med kridhvid hud, rødt hår og hærdebrede skuldre som en anden viking giver mange indere en på opleveren på både godt og ondt. Selv en kvinde i min alder kan give unge herrer umoralske drømme her i landet. Det er ikke ofte de ser SÅ meget kvinde krop på 'en gang.
I denne verden har alt også en pris. I dag lod vi os lokke med på noget kinesisk fiskeri som vi naturligvis betaler for bagefter. Sådan er spillets regler og man ved hvad man går ind til. Deltager du i noget som helst eller fotograferer nogen eller lader dig fotografere med nogen, så koster det. Fair nok og man bestemmer jo selv. Historien om de kinesiske net er ret interessant og at se det live er ganske spændende og nu har vi så også selv hevet et net op.hmmmmm.
På Vypeen Island blev vi beundret af de generet elever fra Our Lady Hope skolen. En skole som finansieres og ledes af Our Lady Hope kirken. Eleverne undervises i engelsk og nogen af de modigste kom frem og både rørte ved mig og talte til og med mig og til sidst fik jeg foreviget en flok friske drenge og bagefter de vildt søde piger og to lærerinder. Bemærk lige den foreste pige med det røde pandebånd. Hun var den modigste af alle og forlod flokken som den først og gik over til mig og præsenterede sig og gav hånd. Fem år og sej power pige. Hende fik jeg en vældig trang til, at proppe i kufferten.


4 kommentarer:

 1. Halløj.
  Dejligt at se billeder - det er da herligt med internet. Tænk, at sidde og se dig og Niels i Indiens land, mens jeg sidder i rimtåge og dårligt kan kigge ud af vinduet.
  Glæder mig til at se og høre mere.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret fantastisk. Det sku vi lige have haft på vores jyllandsture som børn. Der havde været meget at skrive om, men knap så smukke piger at fotografere.

   Slet
 2. Åh, du dejlige friske nordiske kvinde med de røde lokker - ser at du nyder dit indiske eventyr helt ind under huden.
  Og den lille nipse-pige-med-det-røde-hårbånd-og-brune-mandeløjne, kan vel snildt lempes ned i kufferten mellem solcreme og sandaler.
  Fortsat dejlige ferieeventyr i de varme lande.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Jamen her er altså vidunderligt. Indien er intet mindre end MIT land.

   Slet