torsdag den 28. marts 2013

Hvad man også kan bruge sin genfundne morgen til.

Af en eller anden grund, fik livet vendt rundt på min ellers gode døgnrytme. Tidligt op og relativt tidligt i seng. Sådan fungerede jeg optimalt som både barn, ung og ret voksen. Pludselig vendte det og det var ikke engang en nydelse. Jeg virker bedst fra morgenstunden og aller bedst med langsom start og start helt for mig selv. Indien reddede mig. Efter nætter med drejen rundt både på uret, om mig selv og rundt om en stor del af verden, sammen med Indiens anden døgnpuls, er jeg nu tilbage hvor jeg gerne vil være. Endnu skal jeg holde fast med kraft. Men rytmen er kommet. Jeg er tidligere træt. Sover fantastisk og vågner tidligt men langsomt. Ca kl syv er jeg nu klar. På sådan en påske fridag, hvor manden, vel undt, kan sove længe men jeg er igang fra morgenstunden, kan man nå en masse mens der er ro, tid og plads.
Jeg har påskepyntet. Absolut ikke noget stort og voldsomt og ikke noget som fast sker hvert år. I dag skete det. Lidt har også ret og faktisk ganske fint.


2 kommentarer:

  1. Hvor hyggeligt, Stella :-)
    Jeg holder også virkelig meget af stille morgener, men da jeg har en trappe, der knirker og vækker både katte og Adam, når jeg går ned ad den, sker det meget, meget sjældent, at jeg kan nyde en morgen alene :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. he he Lotte. du må få lydisoleret den trappe. Alene morgener er vigtige.

    SvarSlet