søndag den 17. marts 2013

Så er alt og alle på plads.

Den sidste af vores tasker, havde valgt at forlænge ferien en døgn i Dubai. Den blev kørt her til i går aftes med taxi. Den indeholdt foruden alt vores vasketøj, en masse armbånd, små messing elefantguder, flere Indiske parfumer af æterisk olie, en syngeskål og en stor mængde porcelænsknopper. Nu er alt i rette hus. Alt og alle er hjemme igen. I morgen er det hverdag og arbejdsdag igen. Weekenden har gået med vasketøj, udpakning og nydelse. Bryllupsdag med børn og børnebørn. Brunch på Madmanifesten på Amager, som er ren slaraffenland når man er til både børn og god mad og middag på Store Børsen i Roskilde med udsøgt lækker mad. Vi er på plads og klar til hverdagen med krav og pligter og desværre, bidende kulde og udsigt til sne.

 

6 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Uha, hvor har du mange spændende ting med hjem - godt tasken kom hjem.
  Tillykke med brylupsdagen!
  Sussi

  SvarSlet
 2. Tak. Ja der er da lidt ting med, men ikke ret meget denne gang.

  SvarSlet
 3. Kære Stella
  Dejligt at høre, I er kommet godt hjem. Fine sager, du har med hjem. Jeg har en kollega, der har en syngeskål og bruger den i sin undervisning. Så bliver der nemlig helt naturligt ro :-)
  Godt at vide, du er i byen igen.
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte. Ja de er ret fantastiske de syngeskåle. Min skal bruges i klinikken når jeg har øvet lidt mere.

   Slet
 4. Velkommen hjem igen. Håber virkelig du har nydt din ferie :-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak Kirsten. Det har været en skøn tur. Nu skal jeg lige lande helt, det tager lidt tid. Indien er en stor mundfuld som roder godt rundt i os som kommer tæt på.

  SvarSlet