torsdag den 18. april 2013

Tju Hej hvor det går.

Fede løbesko som giver et par meter mere løb inden jeg må gå. En masse dans. Klipklapperne er kommet på igen. vinterfrakken er byttet ud med en tynd sag. Ny voksdug er købt og pryder havebordet. Mit kommende store lækre arbejdsværelse er endnu mere ryddet, men venter stadig på, at sønnen henter det sidste og slæber resten til opmagasinering på mors loft. Det er forår og nu mærkes det for alvor. Energien kommer snigende sammen med solens varpende stråler. Jeg lægger an til nye farver og nye projekter. På søndag er der igen Strikke Cafe hjemme hos mig og der vil jeg give "Den lille blå sømand" en over nakken og bede til, at jeg får taget mig sammen til en afslutning. Lille Lui vokser, men det gør hans trøje desværre ikke.
I dag er der udsigt til to timers dans og den slags siger jeg aldrig nej til. I fritimerne skal der besøges en ny spændende butik til et kommende projekt og besøg i Æblehuset for noget hjælp til de små Æbleprodukter.

4 kommentarer:

 1. Den er så fin, den dug. Jeg har også været fristet af den, men endte med en lilla model med hvide prikker, der passer bedre til min stue.
  Glæder mig til strikkecafé på søndag :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. en lilla med prikkerne har jeg haft engang. en er rigtig sød. Ja det bliver hyggeligt med noget strik og sludder. ses.

   Slet
 2. Sikke da et skønt og positivt indlæg fuld af energi :-)
  Smuk voksdug den vil dog passe meget bedre hjemme hos mig :-)))) hihi
  Ønsker dig en rigtig hyggelig torsdag aften - mange hilsner OddStyle

  SvarSlet
 3. Jeg prøver så vidt det er muligt, at finde noget positivt, men det lykkes nu ikke altid. Når foråret er over os, føles det som regel lidt nemmere. Den voksdug passer vist de fleste steder og jeg er rigtig glad for den. Du må nyde billedet her så meget du vil. Også god aften til dig og tak for din dejlige kommentar.

  SvarSlet