tirsdag den 13. august 2013

Gammel vin på nye flasker.

Så er hverdagen igen skudt igang. Arbejdet kaldte igen. Mit job bliver aldrig rutine og hver klient er altid ny, selv efter mange gange på min briks. Sådan er Bevidstheds Berørings Terapi. Hver gang jeg lægger hænderne på en krop, mærker jeg det som er lige nu og tager udgangspunt i det, som denne krop fortæller lige nu. Et spændende møde og et job, hvor man altid forholder sig nysgerrigt til sin klient. Jeg er altid spændt på hvad kroppen vil vise mig og om jeg er i stand til, at guide og måske hjælpe til forløsning og afspænding. Jeg elsker mit job.
I dag var jeg dog særlig spændt. Min klinik har holdt flyttedag. Jeg er flyttet fra kælder til første salen. Jeg har elsket min kælder hule, men i længden blev kælderen for fugtig at arbejde i. Nu har jeg så bare mere plads til min julebutik og dans.
Den nye klinik er lille, men lys. Lyset vælter ind. Endnu er væggene næsten bare. Her er meget hvidt og fint, men kender man mig ret, skal jeg snart få sneget mere hygge og krimskrams ind.
Klinikken bestod sin prøve. Trods mindre plads, er der netop den plads jeg behøver. Indretningen er så praktisk som jeg havde håbet.
Ekstra plus er en bedre trappe og toilet adgang ved indgangen. Absolut en meget mere kundevenlig klinik.
Gider du ikke foto spam fra den nye klinik, er det NU du skal stoppe.

 

4 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Det ser rart og hyggeligt ud - er det "mit gamle" værelse du har indrettet klinik i??
  Sussi

  SvarSlet
 2. Jeps Sussi. Nu har du fået værelse i mit nye arbejdsværelse.

  SvarSlet
 3. Det ser superhyggeligt ud, Stella! Jeg glæder mig til at besøge din nye klinik :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. ja det er noget helt nyt Lotte. Nu med kig til himlen og meget lyst og enkelt, så længe det varer.

  SvarSlet