lørdag den 17. august 2013

New Nordic style.

Mon ikke det er mit bedste svar på de spørgsmål jeg får vedrørende de kommende tendenser i boligmoden. Alle, og det er her jeg bliver så pokkers træt af krisen, havde i år valgt,at vise den rå nordiske stil på Formland. Træ, skind og pels. Der var godt nok nogle træborde og frugtfade imellem, som nogen rigtig gerne måtte sætte ind i min stue.
Det triste budskab er dog, at krisen stadig har fat og lammet krea nerven og evnen til at turde. Det er jo ellers det en messe som Formland kan og skal. At vise os andre, hvad man kan og hvordan og hvad man kan hvis man virkelig tør. Den slags har jeg snart alt for længe savnet. Formland bliver tyndere og tyndere. Der er langt mellem kunderne, strandene bliver mindre og mindre og visse personer bliver mere og mere sure, hvilket er en rigtig skidt kurs, hvis formålet var, at sælge. 
Nå men altså, kort fortalt, så går du ikke galt i byen, hvis du snitter dig et råt langbord, slagter et dusin langhårs får eller geder og kaster pelsværket over nakken på et bundt Tolix stole. På bordet arrangerer du nogle frugter i et frugtfad som du lige snitter af det sidste stykke træ. Smukt, råt og enkelt og piv dyrt, men lad nu det ligge. 
Ensretningen hersker også stort på den spiseligt afdeling. Aldrig har der været brugt SÅ meget lakrids. Der kan åbenbart lige tilsættes et skvæt lakrids til nærmest alt. Men hvorfor? Lakrids er fint, dejligt og sjovt og rigtig passende mange steder, meeeeen lige så upassende lige så mange steder. Prøv dog også noget andet en eller anden. Hvad med Melisse, Mynte, ribs og og og ????? Kom nu, frem med kreativiteten, som nærmest virker død for tiden.
På den glædeligt side, at jeg fortælle, at der altså findes umanerlig meget lækker chokolade, mange gode chips, gode øl og lækker vin og ofte præsenteret af smilende og engagerede mennesker som elsker sine produkter.
Jeg købte og købte, men holdt mig dygtigt til indkøbssedlen. 
På turen mod Herning tog jeg nemlig en grænseoverskridende beslutning. Noget med 0 indkøb til julebutikken. Nu SKAL det varelager altså barberes ned og jeg mener altså seriøst ned.
Årets julebutik, bliver derfor til noget ordenligt udsalgsbrag i stedet. Med masser af varer, men helt uden nyheder. Sådan bliver det i år og så må tiden vise hvad der skal ske. 
Min kælder har store fugt problemer som der altså snart skal gøres noget ved. Først er klinikken flyttet og nu må butikken træde til side, så en murer kan komme til.
Der efter er jeg klar til nye kælder tiltag. jeg har selvfølgelig allerede nogle ideer, enddog gode ideer, men dem venter jeg lige med at lufte, til der er mere konkrete forandringer i sigte.

2 kommentarer:

  1. Jeg håber trods alt, at du hyggede dig med niecen, når nu kreativiteten var i bund på messen :-).
    Selvfølgelig lidt øv, at der var ikke var indkøb til julebiksen, men udsalg lyder nu ikke så tosset. Jeg er jo helt vild med dine Mailegnisser, og Medusa er jo heller ikke af vejen.
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. Og der er noget af det hele Lotte og ønsker du den nyeste nisse, skaffer jeg gerne den. Udsalg er altid godt og det kommer der masser af

    SvarSlet