tirsdag den 3. september 2013

Gaveregn.

Jeg er tilbage på pinde og september er skudt igang. Fra nu og til midt januar, er det den store gave tid her i huset. September og december fører med flest fødselsdage og jeg har som altid, planer om lidt home made hist og her. Izabel skal sædvanen tro også lave julegaver med sin farmor. De første gaver ryger over disken allerede på lørdag, hvor vi Inc ældsten, drager mod Ribe igen. Nærmere bestemt mod Hvidding, hvor der skal fejres 58 års fødselsdag, fordelt over fire dejlige damer, samt deres house warming i det nye dejlige hus/hjem. En stor kurv står klar, med gaver både fra Indien, noget til haven, lidt til maven og lovning om en nye trøje til barnvognslur.
Jeg er ikke til det store vilde pres, men lever bedst med nogenlunde forudsigelighed og gaver købt og lavet i god tid. Planer kan jo altid komme på tværs, så jeg alligevel må arbejde under pres, men kan det undgås gør jeg det gerne/helst.

4 kommentarer:

 1. Kender det så godt og hader også at arbejde under pres. Jeg sender en gave afsted på fredag til en lille pige, der bliver tre år i næste uge. Den havde jeg god tid til at lave i sommerferien :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Nej, det er det ikke, Stella, for hun fik en abe sidste år. Jeg skal nok lave et indlæg, når gaven er modtaget, så du kan se, hvad det er :-)
   Kh Lotte

   Slet