onsdag den 25. september 2013

Store mad dag.

Hverdagen er igen over os. En del af min hverdag er madlavning og bagning. I dag har jeg bagt og kokkereret fra morgenstunden. Jeg plejer, at smide opskrifter til jer, som gider eller ønsker, men denne gang er der ikke noget at skrive om.
Rugbrødet er det gode gamle, det samme er de langtids hævede boller. dem kan man begge to, finde under OPSKRIFTER. De flade madboller med spinat og gulerødder, vil jeg lige tillade mig, at afprøve igen og lave et par justeringer på, før jeg mener der er noget at skrive om. 
Klatkager er frit fra hovedet, noget kold risengrød rørt med et par æg, lidt sukker, vanille og kanel.
Græskarsuppen blev også lavet efter det forhånden værende søns princip. Et par små græskar, et par bagekartofler, nogle gulerødder, et par løg, nogle fed hvidløg, brændt carry, salt og peber og vand. Koge, koge, koge, blende og justeret med fløde. Blidt, blødt og elskeligt af de fleste, børn som voksne.
Drop videre rul, hvis du vil spare dig for madbilleder.


3 kommentarer:

  1. Mums - det var da noget, jeg godt kunne spise ;-) Lækkert ser det ud!

    SvarSlet
  2. Teknologiens forunderlige verden - på FB kommunikerer man rask væk, og kan aldrig "gemme" sig. Alle ens venner ved, hvad man har skrevet, kommenteret m.m. Her har jeg kommenteret på min lillesøsters blog, og tænker som mange andre "alle kan da se, at jeg har skrevet" - sådan er det ikke her i blog-verdenen. Denne og ovenstående kommentar er fra Stellas lille storesøster ;-)

    SvarSlet
  3. He he Sussi. Og så ku du alligevel ikke klare at være anonym ;) Man må altså gerne komme og spise min mad, men den er nu langt fra altid lige spændende.

    SvarSlet