lørdag den 19. oktober 2013

Ferie med fut i.

Sådan en smule efterårsferie drøner bare rask afsted når man er i godt selskab. Det gode selskab var jeg i høj grad havnet i denne uge.
Jeg startede i Ribe, hvor jeg har lavet julegaver med Izabel. Efterhånden har hun nået en alder, hvor jeg mest er tovholder og praktisk hjælper. Hun er kreativ, fuld af energi og gåpåmod og snart mestrer hun selv de fleste maskiner, værktøjer og teknikker.
Hold op hvor hun knoklede på. Alt blev lavet noget så fint og tilmed pakket ind og påsat hjemme gjorte navneskilte. Hende er jeg ret stolt af. Vi har lavet gaver sammen hvert eneste år, fra hun var 9 måneder og hun har altid elsket det og ALDRIG røbet et ord for nogen.
Vi nåede også en tur i biffen, med efterfølgende mad i Esbjerg. Vi fik hilst på Ribelunds nye hest og spist den sidste is hos ISVAFLEN i Ribe. Vi var til kulturnat I Ribe og ind imellem blev der leget med både dukker og IPones. Jo jo, vi kommer skam vidt omkring på alle planer.
Da hun var faret videre til nye ferie destinationer, var jeg på udflugt med den dejlige genbo. En hel lang og meget dejlig dag i og omkring, Blåvand. Der blev gået ture ved både skov og vand, spist frokost og drukket kaffe, købt lækker fisk med hjem og til sidst hygget med lækker mad hjemme hos genboerne.
Hjemme igen, har jeg tilbragt to lange dage i kælderen. Jeg gør rent, sorterer og pakker ud og sætter frem. Julebutikken står for døren (se indbydelse til højre her på siden) og det kræver en masse arbejde, At få det hele klar. Nu står butikken klar til ryk ind. I morgen venter gården og indgangs partiet lige på en update, og så skulle jeg være klar og parat.


I de ledige stunder, har jeg fået købt det sidste garn og strikket den lille stribede færdig. Nu venter en masse løse ender på en hæftning. Måske bliver aftenen tilbragt med ender, en stoppenål og benene oppe.

1 kommentar:

  1. Det lyder som en rigtig hyggelig ferie, Stella.
    Jeg regner med at kigge forbi julebutikken næste søndag - glæder mig, for det ser godt ud, og så trænger du vel også til en ny tegning på døren?
    Kh Lotte

    SvarSlet