onsdag den 2. oktober 2013

Hvad har jeg gang i?????

YOTja hvad er det reelt lige, at jeg går og laver?
Lidt af hvert og ikke rigtig noget. Jeg passer Olga hele ugen og der går tiden jo med langsommelighed i børnehøjde. Vi ser på ænder, snakker om tog, samler kastanier, afprøver byens legepladser, spiser, leger, skifter bleer og spiser igen. Tænk hvor det passer mig fremragende.
Min energi, inspiration, fantasi og motivation er på nul. Jeg har glemt, om det er noget årstids bestemt, om det er noget med mig, om det er stilhed før stormen eller hvad det er inaktivitet og slukket hjerneomdrejning vil sige mig. Det er jeg faktisk også kold over for. Jeg strikker det lidt jeg gider, køber ind til snarlig krea i en hel uge med Izabel, finder lidt nye opskrifter og thats it for nu.
Enten eksploderer en ny kreahjerne i mit hoved lige pludselig, eller måske bliver jeg lallende zombie for ever. Jeg lader universet råde og venter og ser hvad der kommer.

2 kommentarer:

 1. Kære Stella! Sådan har jeg det også ind i mellem. Har vi ikke alle det? Det må dog være lidt specielt at have sit arbejde hjemme. Der sker nok ikke så meget. Fordelen er så, at du ikke bliver bombarderet med ting, du skal tage stilling til hele tiden, som en vis skolelærer for eksempel.... Dejligt er det, at du tager tingene, som de kommer (eller ikke kommer) og har det fint med det.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Jeg synes bare du skal nyde nuet Stella ligesom du gør det samen med stumpen. Og snart også den store.
  Så skal alt det andet nok komme lidt efter lidt :-)
  Kh Kisser

  SvarSlet