tirsdag den 31. december 2013

Godt nytår.

Lige en hilsen på falderebet. Endnu sidder jeg med morgenkaffe og klasket hår. Om lidt er jeg i fuld gang med, at forberede en sjov aften med små venner og deres mødre. Lui og hans mor er flyttet ind til max hygge. I aften støder Olga og hendes mor til. Aftenen skal fejres af to omgange. Den første med yndlings børnemad og boblende dråber for kids. Senere, når første hold er gået til ro, kommer der lækre oste og små retter på bordet sammen med et par vine. Stort andet skal der vist ikke ske her og det er vel i grunden også helt fint og ganske rigeligt.
Grove, koldhævede boller og ciabatta brød vil om lidt blive tryllet fra fordej, til velduftende spiseligt sager med sprød skorpe. Her arbejdes ikke i ekspresfart, men her arbejdes.
Må alle have præcis den aften som i må ønske. Jeg håber det bedste vil dukke op i hvert et hjem og at i alle vil blive overdrysset med tryllestøv, af den slags, som fører en masse godt med sig ind i det nye år. Prøv lige at smage på tallet 2014. Det klinger da som noget, blødt og rart. Noget rummeligt med et indhold af store dejlige ting og plads til alt og alle. De bedste ønsker og tanker til alle fra mig.

4 kommentarer:

 1. Kære Stella. Tak for inspirationen.
  Du og dine ønskes et lykkebringende og godt nyt år her fra det kolde nord, og tak for året der gik.

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde. Rigtig GODT NYT ÅR til dig og dine oppe i det smukke kolde land.

  SvarSlet
 3. Rigtigt godt nyt år til dig, Stella! Og TAK for dine vedholdende indlæg, som jeg altid nyder at læse, selv om jeg ikke altid kommenterer. Jeg glæder mig til at følge med i din verden i 2014.
  Jeg glæder mig til nørklecafé snart :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. tak og i lige måde Lotte. Spændende hvor mange som dukker op og nørkler med os, men ellers finder vi jo nok på noget at snakke om alligevel.

  SvarSlet