tirsdag den 10. december 2013

Krea i børnehøjde.

Nøj hvor har vi hygget. Olga har holdt julehyggedag hos mig og vi har fået en masse fra hånden. Alle de hjemmelavede gaver er pakket ind og er klar til udbringning. Hun har været ganske produktiv og giver gaver til mange. Dem hun selv har ønsket og har selv bestem, hvem som skulle have hvad.
Kunne enkelt ting er blevet røbet for mor. Det blev bare for svært, ikke lige at snakke om det fine armbånd man selv har lavet til sin mor.
Der er bagt og dekoreret figurkager og trillet havregrynskugler.
Heldigvis ankom den juleferierende Emil og gad gå med gennem byen og skoven. Alt er gennem dagen blevet ledsaget af diverse sange. Mange sange opstår hen ad vejen. Gode kendte melodier som Olga efterhånden har godt styr på, kan sagtens kombineres med fantasi og humor. Ikke mindst LIlle Lise bruges meget og der er ikke de skønne sager Lille Stella ikke har fået og holdt af og sovet med hele natten. Da det nåede til Lille Stella med is hele natten, blev Olga dog lidt misundelig på sin egen gavmildhed og mente, at Olga altså også skulle have is. He he, jo tak, vi hygger os.En stolt pige drog hjem med egne kreationer i tasken.
Selv har jeg benyttet middagsluren til færdiggørelse af endnu et par ragsokker og en lille Baret til Olga.


Jeg kan jo godt sætte turbo på, når det tager mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar