onsdag den 9. april 2014

Et år ældre.

Tja, det tager jo faktisk et helt år, at blive et år ældre og alligevel, er det komprimeret ned på en eneste dag, at fejre sig selv og livet. For det er vel i grunden det man gør på sin fødselsdag. 
På visse tidspunkter i livet kan det ikke gå for stærkt med, at komme videre til en højere alder som giver adgang til dit og dat. I min alder, er det ikke tallet eller det ene år mere man fejrer, men mere det, at man har fået et liv og fanden torden mig ikke bare skal sløse det væk, ved at sidde og tude over et tal. Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke ynder at blive ældre. At gå mod den forkerte vej i livet. At forfalde, ældes og miste og halvtreds var en meget svær kamel at sluge for mig.
I dag blev jeg tooghalvtreds og det peger stadig den forkerte vej i mit liv, men omvendt skal et tal ikke have lov til, at ødelægge hverken min dag, mit liv eller mit humør. Jeg er slet ikke enig med dem som siger, at tallet bare er et tal, og at man ikke er ældre end man føler sig. Det passer ikke. Man er den alder man er. Også selv om man stadig føler sig meget yngre inde i. Jeg er uanset hvordan jeg vender det, stadig tooghalvtreds. Men ja, jeg har stadig et liv, mit humør, min energi, min glæde og mine idéer og dem agter jeg at fyre af lige hvor og hvornår det passer mig uanset hvad.
Min dag i dag har været noget så fin. Jeg er blevet begavet som var jeg fyldt rundt. Jeg blevet badet i hilsner og haft gode gæster. Jeg er så taknemmelig og føler mig set, værdsat og elsket. Sådan skal en rigtig fødselsdag nemlig være. Man skal fejres fordi man er til. Man er blevet født og nogen sætter pris på, at man er til og egentlig ikke på grund af tallet, men på grund af, at du er den som du er. Set i det lys, elsker jeg faktisk fødselsdage.
Denne fødselsdag har givet stof til eftertanke. Givet lyst til status, som en anden nytårsaften. Lyst til, at overveje hvad jeg ønsker at bruge det næste år til. Er der noget i mit liv jeg gerne vil ændre? Hvad vil jeg gerne lægge ind og hvad vil jeg gerne have ud? Hvor vil jeg lægge min energi og mit fokus? Hvad gider jeg ikke længere bruge tid og liv på? 
En endnu ubeskrevet kontrakt med mig selv. Den bliver snart fyldt ud og taget i brug. Lige nu ligger tankerne klar som små frø som venter på at komme i jorden. Det skader vist aldrig, at tænke sig om og gøre status.

Skønne gaver, som yogabog og tøj fra Stella MC Cartney, som laver det skønneste bløde tøj med komfort.


Garn af blødeste kvalitet og gavekort med udsigt til mere af godterne.


Olgas fine maleri, som oser af energi og stærk power. 


Lækre produkter som varsler blødhed, fugt og pleje til krop og ansigt. Forkælelse af den dejligste slags.


Lækre roser og sprødt grønt i den sødeste forårsbuket.


Den elektroniske P-skive er der ikke billede af, for den er allerede på arbejde. En fantastisk gave idé til en, som godt kan glemme den lille pil i vinduet. Genialt. 

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke. Skønne gaver du har fået dig :-)

    SvarSlet
  2. Tak Kirsten. Ja jeg er faktisk også rigtig godt tilfreds.

    SvarSlet