mandag den 14. april 2014

Min nye bedste ven.

Øhhhhhmmmmm, som om?????Men ja jeg må jo bare igang. Jeg har rengøringsprojekt kørende her i det lille Ribe hus. Der sorteres og gøres rent. Et rum ad gangen, men gøres skal det.

Hverdag blev det jo pludselig igen, efter en travl og skide sjov weekend, med dans, en lang køretur og direkte til tyrkisk fest hos naboen, med en lille håndfuld friske og glade damer. Vi fik den vildeste tyrkiske menu med tyrkisk vin til. Bagefter dansede jeg lidt for damerne og bagefter dansede de den arabiske fødselsdags dans for mig. 


Igen var der gaver på menuen til mig. De smukkeste vævede tyrkiske håndklæder og et alt for nuttet fødselsdagslys i form af en lille engel og plads til lille fødselsdagslys. Englen kan også brænde, det vil ALDRIG blive aktuelt. Fra nu, skal hun altid pryde fødselarers morgenbakke i mit hjem.

Søndagen blev der plads til både brunch og flere gåture med en af mine bedste venner. Hende som har begavet mig med en stor smuk pige og siden har været et af mine yndlingsmennesker. Det er sjældent, at vi får en hel lang dag helt for os selv, men i går blev der mulighed for gode snakke med ro både at lytte og tale og få vendt både det ene og det andet.
Som sagt venter støvsugeren og moppen og snart også besøg af Izabel med veninde og med dem en lille bytur. Planlagt overspringshandling, smart ik?
Og ja, jeg er igang med den nye yogabog.


2 kommentarer:

 1. Jeg bliver altså heller aldrig venner med min støvsuger - og alligevel ville jeg ikke undvære den :-)
  Dejlige gaver, du har fået - også i Ribe. Jeg er lidt misundelig på yogabogen :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Ja fine gaver og skønt at få dem delt lidt ud på tid. Det forlænger følelsen af at blive fejret.
  Yogabogen tager jeg i små bidder, så der er plads til, at tænke og finde min vej frem til yoga. Tror den er god.

  SvarSlet