tirsdag den 22. april 2014

Ud og opleve og ny opdagede is.

I går var det afsted på tur med "De små".  Jeg havde hørt om nogen über lækre is på Østerbro. OLUF IS på Olufsvej er noget jeg varmt kan anbefale. Hold da op. Is af rigtige råvarer. Is som smager af det de lover. Is med masser af smag og gods is. Der er is i alle afskygninger og størrelser og altid en ny ugens is. Her er et sted hvor man også eksperimenteres. Isbutikken er ikke stor, men der er gang i salget. Vi var mere end tilfredse og det er absolut ikke sidste gang, at vi spiser is der.

De der farvebomber af huse på Olufsvej, og på mange andre veje i det område, ville jeg aldrig være for fin til, at bebo.

Efter isen tog vi på tur ud i det blå. Det er altid en fornøjelig sport, at se på huse på strandvejen, drømme og gætte priser. 
Da kaffetørsten overmandede os, gjorde vi holdt på hyggelig jazz glad café i Humlebæk.

Der var noget som sagde os, at selv om caféen ikke var kæmpe stor, var der kreativitet og skaber glæde i køkkenet. Det kunne væske blive mål for en anden udflugt.
Det kunne ikke blive i går, for vi havde bestilt bord på KATES JOINT i Blågårdsgade. Råt og enkelt sted, som laver den skønneste verdensmad. Kortet kan svinge fra dag til dag, men der vil altid være masser af lækre sager at gå ombord i. Her tør man krydre og give kant til maden. Her tør man være basic og ærlig, fordi man intet har at skjule. Fedt sted. Prøv det.
Kaffen tog vi hos FLORAS KAFFEBAR, den gode gamle kaffebar i samme gade. 
I dag heddeer frokostrestauranten LEGEPLADSEN sammen med Olga. Hverdagen skulle liiiiige sparkes igang, men så kører det også igen. Vi har intet at klage over. Vejret er til tur og ude liv. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar