onsdag den 21. januar 2015

Mere Signe.

Måske har du læst min tidligere anmeldelse af bogen om SIGNE af Lars Johansson. Ellers kan anmeldelsen læses under Bøger her på siden. 
Nu er fortsættelsen kommet og den er bestemt i dårligere eller mindre spændende end den første. Jeg er vild med bogen og har nærmest slugt den. 
I denne bog følger vi Signe og hendes lille datters tur hjem fra Tyskland og tilbage til Danmark.
Hverken turen eller hjemkomsten går som Signe havde håbet. Hendes liv tager endu engang en dramatisk drejning. Gennem alle årene, har Signe sin elskede Felix og deres genforening som lysende mål. Alt går ikke som Signe havde håbet og hendes liv bliver meget anderledes end det hun altid har drømt om. En kvinde og hendes historie, som man helt sikkert ikke kan undgå at leve sig ind i. Der var tider, hvor jeg tænkte på hvor naiv kærligheden kan vende virkeligheden i et menneskes hoved. Uanset hvad man må mene, har Signe et mål og det kan man jo kun beundre og i mange år holder det modet oppe hos en hårdt prøvet kvinde. En kvinde som blev placeret i det  frygteliege efterspil fra krigen. Hun traf helt klart nogle meget skæbnesvangre beslutninger som kom til at koste hende meget dyrt.
Læs begge bøger. Jeg kan næsten garantere at du bliver solgt. 


1 kommentar: